Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem kéne újra felhozni a témát? (többi lent)
Figyelt kérdés
Egy képzésen megismertem egy lányt aki tetszik. Én már egyszer felhoztam, hogy szívesen találkoznék vele sulin kivül. Akkor azt mondta, hogy nem alkalmas az idő, mert egyéb gondok miatt nem nagyon van ideje eljárni a suli meg munka mellett. Egy hét múlva vége a tanévnek.
Ha nem hozza fel ő a találkozás témát az azt jelenti, hogy nem is akar találkozni csak azért mondta, hogy nincs ideje, mert nem akart nyíltan elutasító választ adni vagy azt várná, hogy én hozzam fel újra a dolgot?
2016. jún. 2. 12:40
1/2 anonim válasza:
Szerintem hozd fel neki megegyszer es ha nem mond most sem igent, vagy nem ugy utasitja el, hogy helyette felajanl valami mas alternetivat (ez azt jelzi, hogy talalkozna veled, csak most tenyleg nem er ra, nem pedig valami kifogas), akkor hagyjad.
21/N
2/2 anonim válasza:
En ilyen esetben mar az elso alkalommal is felajanlottam volna egy alternativat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!