Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szerintetek mi a helyzet!?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi a helyzet!? Biszex vagy heteró?

Figyelt kérdés

Kedves Gyakori kérdések forumozók!

Azzal fordulok felétek, -és bár tudom, hogy lesznek értelmetlen válaszolók is- hogy mi a helyzet a következő esetben:

Van egy munkatársam aki 31 éves, van egy kis kutyája és egy barátnője is. Idén lesz az esküvő.

De:

a csávó bejön nekem, mint férfi. Még nem megerősített biszex vagyok, férfivel még nem volt semmi sem, csak fantáziáltam. De ő az akivel ezt bevállalnám.

A munkahelyen nagyon sokat nevetünk, röhögünk és hülyéskedünk. Néha vannak testi kontakt is, hogy hozzámér, ha van valami új, meg keresi velem a beszédet. Még akár munka után is vagy éppen a múltkor még iszogattunk is együtt és voltak olyan témák, amit egy munkatársnak nem mond el az ember pl: élet problémák, család problémák, műtét vagy éppen a nemi szerves téma, hogy áll mint a cövek.

Viszont beszédében szóba hozza, hogy korábban csajozni hogy járt, mit csinált, bulizott meg ilyenek.

A szemkontaktot is keresi.

Szerintetek ez biszex hajlamra is mutat valamit, vagy csak szimplán haveri szutiációk ezek.

Honnan lehet megtudni, milyen magatartás jellemzi hogyha vágyna többre is. Én még vártam, hogy hátha megteszi a lépést, de ha nem akkor nekem kell. Viszont nehéz, mertha ez miatt eltávolodik? Barátok területén gyenge vagyok és így egy jó kialakuló barátságot nem szeretnék emiatt veszni hagyni, viszont magamat sem örölhetem örökké, hogy mi lett volna ha??

Ja és még házvételt meg gyereket is tervez a nővel. Ezért nem tudom hova tegyem? Lehet hogy más életet élne, de hagyja magát bekorlátozni más emberetől (család, társadalom.....) hogy inkább nő, gyerek és kész, mégha nem is boldog.

Mit kéne tennem.

Privátban is szívesen válaszolok.

Biztosan volt már köztetek olyan személy aki ilyen szituban vagy hasonlóban volt.

Jól jönne pár jó tanács, vagy hogy mit tegyek és tesztelhetném le, hogy netán ő is biszex lenne és benne lenne e a dologban.

Egy parti esetében megkérdezett hogy jövök e vagy sem.

Ez bennem azt váltotta ki, hogy Ő akkor megy ha én is megyek. Vagy? Mással is beszélget, de velem iszonyat sokat és sokat poénkodunk.

Köszönöm a segítő válaszokat!

2019. jan. 22. 20:24
 1/6 anonim ***** válasza:
70%

Heteróval ne kezdj, légyszi. Elég gáz,amit leírsz... ne csapd be magad, ne tedd ki magad a fájdalomnak és arcon csapásnak.

Aki családot tervez, az már komolyan gondolja. Ha biszex is, ő már megállapodott. És szerintem semmi flörtre utaló jelet nem tett, csak te vagy elcsábulva és kapaszkodsz mindenbe.

...Ha meg előbújtál már, akkor az a "bejövök neked?" komment teljesen normális. A heterók ilyenek...

2019. jan. 22. 21:17
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy az életét tervezi leélni egy nővel önmagában nem jelenti hogy ne lehetne biszexuális, nekem is menyasszonyom van és biszexuálisnak tartom magam. Szerintem nem lenne nehéz kipuhatolnod a dolgot, mivel azt írtad elég nyíltan beszéltek mindenről, nyugodtan kérdezz rá hogy tudnál úgy nézni egy férfira? Vagy szerinter be tudnál indulni srácokra? Aztán a válasz után már mondhatod hogy csak kíváncsi voltál rá.
2019. jan. 23. 09:06
 3/6 anonim ***** válasza:
nekem is volt ilyen,nem is 1...én bátor vagyok és én adtam jelet,volt hogy poénbol mondtam ,hogy milyen sexi es senki nem távolodott el,söt tetszett nekik ,hogy egy pasinak is bejönnek,sztem beszélgess vele italozas közben kényes témakrol vágyakrol,aztan kiderül
2019. jan. 24. 11:43
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a valaszokat!

Hat ja mert eppen növel az meg nem jelenti h az is. Hany olyan ember van aki csak teszem fel a tarsadalmi vagy csladi mwgfeleles miatt van növel mert a melegeket es biszexualisokatbnem szeretik.

Azert is nem tudom hogy milyen iranyban all, mert haziallataval van egy csomo fenykepe, selfiek meg minden, de peldaul baratnös közös kepek meg nem lattam. Utalhat e ez barmi ilyenre is?

Peldaul munka közben ha ugy van hozzamer, kezünk is összeert de nem vette el, vagy eppen ö tette oda.

Ha valami vicceset akar mondani es ott allok mellette akkor a kezfejevel megerinti a felkarom vagy eppen a vallamra teszi a kezet rövid idöre.

Ez vajon csak azert lehet meg baratkozik, jol esik neki hogy van akivel hülyülhet vagy mas lehet a hatterben.

Lehet felenk meg hogy baratnöje van ezert nem akar nyiltan lepni, mert nem tudja mi lenne az en reakciom. Nalam meg szinten ez a problema, mert ha elmondom akkor vagy tudja kezelni es a baratsag megmarad vagy megijed es mindent megszakit velem. Es barati köröm igy is nehez.

Van e az ilyen dolgoknak jelentösege?

Elhivtam moziba is de arr csak mondta hogy neki nem bulis a nyelv megertese miatt. Pl: angol film.

Reggel külön jött velem es beszelgettünk amit masok nem ertenek es viccelödtünk.

Vajon minek?

Amikor szabad vagyok akkor mindig mondja h jöjjek fel es nezzek be.

A multkori tema egy betegseg volt amit elmondott. Nagyon az emberek nem nyiltak es hogy ezt elmondta valaminek lennie kell! Nem is kellett faggatni, rakerdeztem mi volt es hol es mar mondta is. Vajon csak barati bizalom?

Azert fordulok itt segitseghez mert ilyen nem törtent velem. Ö vele meg azt mondanam együtt is lennek. Csaladot terveztem mindig de valahogy arrol is lenondoban vagyok mert ilyen vilagba mar kar barmit tenni. Ugy kiabrandultam abbol. Hoy a gyerek küzdjön egy ilyen nehez vilagban. Nem is tudom. A sajat boldogsagom helyezem elöterbe es azzal aki szeret. Persze örökbefogas elöl nem lennek elzarkozva.

Nagy erzelmi dillemmaban vagyok, es ez jatszik közre. Semmi munkakedvem es mindha kicsit depresszios lennek. Mar sokmindenen atmentem es egy ilyen csalodas visszautasitas sem tenne jot, de ha meg nem kerdezem meg engem emeszt fel mi lett volna ha. De felek a bekategorizalastol, mert onnantol maskent tekintenenek ram, pedig ugyan az vagyok csak mas vagyakkal.

Aki akar privatban is irhat. Biztos van akinek hasonloja volt mar. Barat es teszett, elmondt mi törtent utana. Vagy eppen összejött a jelek miatt...

Hogyan lehet egyszerüen minden bonyolultsag nelkül letesztelni h biszex e vajon vagy meleg? Milyen kerdesek es valaszok?

Segitsetek legyszi!

2019. jan. 25. 08:51
 5/6 A kérdező kommentje:
Senkinek nem volt hasonló? Ki mit tenne.
2019. jan. 27. 07:10
 6/6 A kérdező kommentje:

ki tudna ötletet adni, mivel jöhetnék rá, hogy biszex vagy sem.

Annyi biszex van itt fent és mégsem tud senki semmi segítséget adni??

2019. jan. 27. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!