Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
39. F. hogy kell egy fiuval kezdenyezni? Helyzet kisse bonyorult, alol leirom bovebben.
Először tanulj meg magyarul! Ha így írsz, akárhová regisztrálhatsz, nem fognak szóba állni Veled, vagy lepattintanak rövid időn belül.
Hogy a kérdésedre is válaszoljak, a facebookon is van lehetőség. Vannak biszex csoportok, ahová lehet jelentkezni. Elég a face keresőjébe beírnod, hogy biszex, és kiadja a csoportokat. Utána rajtad áll.
A 7 es kommenthez. Csak egy rovid storit engedj meg. Voltam egy tarsasagban ahol az egyik par nem szeretett volna gyereket, mindenki szapulta szegenyeket hogy milyen fa.za a gyerek, persze o mindent haritott ahogy tudott. Az egyik srac csak annyit mondott, hogy " csak maradjon igy amig elsz, mert ha par ev mulva maskent gondolod majd banni fogod hogy nem akartal gyereket" . Ennek mar korulbelol 10 eve van. Ez a hozzaszolas nagyon megerintett engem. Azota en is fontos dolgokban felteszem magamnak a kerdest hogy kesobb is igy fogom majd szeretni ezt vagy azt? Nahyon sok minden volt mar ami akkor ugy tunt hogy igen ezt eletem vegeig szeretnem, es megvaltozott.
Na most josz ide te a kepbe.
Ha ilyen helyzetbe kerulsz az eletben es jon egy ilyen velemennyel valaki hogy konfliktus kerulo stb, mostmar nem irom le ugyanazokat amikkel illettel, egy netes blogos kerdesbol megitelve az embert, jusson majd eszedbe hogy a kocka fordul es az ember valtozik. Fikazol itt engem ocsipok de garantalom ha radordittanek a nevedet sem tudnad eldadogni. Ez nem ilyen szaj tepes meg ilyesmi. Maradj ki ebbol ha nem segitesz ne arts.
A feleséged helyében tuti nem néznék rád férfiként ezután.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!