Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » 39. F. hogy kell egy fiuval...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

39. F. hogy kell egy fiuval kezdenyezni? Helyzet kisse bonyorult, alol leirom bovebben.

Figyelt kérdés
39f. 20 eve nos vagyok. Tizenevesen volt kalandom fiuval, mindig foglalkoztatott de sosem mertem se kimutatni se kezdemenyezni mas fiuval. A szukebb tardasag akikkel surubben osszeullunk azok szinte egytol egyig finoman fogalmazva balhes egyenek. Nekem kifejezetten a visszahuzodobb csendesebb tipusu fiuk jonnek be ilyen teren. Tuti hogy van olyan akivel eltudnam kepzelni a sexet es ranezesre ugy latom, hogy nyitott lenne ra de nem tudom hogy hozzam a tudomasara, mert ha rosszul latom az nagyon gaz lenne. Sajnos a temakorben nem fordul elo az ilyenfele beszelgetes ahol ellehetne mondani. Jolenne par hasznalhato tanacs vagy tapasztalat. Ti jartatok igy pro vagy komtra oldalrol. Kudarc éeten jogy bagod ki magad?
2017. aug. 24. 09:33
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Regisztrálj netes társkeresőre. És biztos találsz olyat akivel kiélheted vágyaidat.
2017. aug. 24. 10:44
 2/9 anonim ***** válasza:
72%

Először tanulj meg magyarul! Ha így írsz, akárhová regisztrálhatsz, nem fognak szóba állni Veled, vagy lepattintanak rövid időn belül.

Hogy a kérdésedre is válaszoljak, a facebookon is van lehetőség. Vannak biszex csoportok, ahová lehet jelentkezni. Elég a face keresőjébe beírnod, hogy biszex, és kiadja a csoportokat. Utána rajtad áll.

2017. aug. 24. 11:27
 3/9 A kérdező kommentje:
Nagyon muvelt kommentelo. Aki nem erti meg igy az ne irjon semmit se. Sot Magyarnak se nevezze magat. Amugy ott irtam azt is, hogy tobb mint 20 eve nos vagyok. Meg egy bisex csoportot kellene meglasson a nejem. Tapasztalati tanacsokra lennek kivancsi nem ilyen regisztralj tarskeresore es hasonlo dolgokra.
2017. aug. 24. 12:04
 4/9 anonim ***** válasza:
90%
Bazzeg, ha hazas vagy akkor ne akarj masokkal kefelni. Hagyd azt a szerencsetlen not, hadd elje olyan ferfival az eletet aki boldogga teszi. Te meg eld ki a vagyaidat a fiukkal...
2017. aug. 24. 20:33
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az elzővel. A legmegbocsáthatatlanabb dolognak a megcsalást tartom főleg egy két évtizedes kapcsolatban. Te végülis tanácsokat kért, hogy csaldhatnád meg a feleséged. Kösz, de ilyenben nem segítek.
2017. aug. 25. 01:28
 6/9 A kérdező kommentje:
Nezzuk mad szemszogbol a dolgot. Tudom higy igy elsore aki laikus igy ahogy ti mondjatok szep kereknek latszik, de ezt most ne ugy kepzeljetek el hogy en szeretnek egy sracot magamnak s stopp. Ezt ugy lehetne erthetobben felvazolni hogy peldaul eszel egy finom levest es ennel vele csipospaprikat. Szoval nem az a megoldas hogy na vidd a levest a pi.saba es hozz egy tangyer cdipost nekem. De hat ez mind velemeny, egy cseppet sem vagyok megsertodve de nem epp olyan egyszeru a dolog. Nincs szerintem eleg elettapasztalatotok akik igy reagalnak hogy vallj el. Persze ez is csak velemeny, nem kell megsertodni
2017. aug. 25. 05:07
 7/9 anonim ***** válasza:
86%
Ja csak a felesegednek remelhetoleg nem annyi az erzelmi intelligenciaja, mint egy tanyer levesnek. A felfogasod alapjan akkor szerinted tejesen normalis egy hazassagban, ha az egyik fel felre lep. Minek hazasodtal meg igy? Semmi ertelme igy egy hazassagnak. Ha valami nem mukidik miert olyan nehez kilepni? Mert egy sunyi, konfliktuskerulo alak vagy, aki meg a sajat eleteert sem kepes felelosseget vallalni.
2017. aug. 25. 09:38
 8/9 A kérdező kommentje:

A 7 es kommenthez. Csak egy rovid storit engedj meg. Voltam egy tarsasagban ahol az egyik par nem szeretett volna gyereket, mindenki szapulta szegenyeket hogy milyen fa.za a gyerek, persze o mindent haritott ahogy tudott. Az egyik srac csak annyit mondott, hogy " csak maradjon igy amig elsz, mert ha par ev mulva maskent gondolod majd banni fogod hogy nem akartal gyereket" . Ennek mar korulbelol 10 eve van. Ez a hozzaszolas nagyon megerintett engem. Azota en is fontos dolgokban felteszem magamnak a kerdest hogy kesobb is igy fogom majd szeretni ezt vagy azt? Nahyon sok minden volt mar ami akkor ugy tunt hogy igen ezt eletem vegeig szeretnem, es megvaltozott.

Na most josz ide te a kepbe.

Ha ilyen helyzetbe kerulsz az eletben es jon egy ilyen velemennyel valaki hogy konfliktus kerulo stb, mostmar nem irom le ugyanazokat amikkel illettel, egy netes blogos kerdesbol megitelve az embert, jusson majd eszedbe hogy a kocka fordul es az ember valtozik. Fikazol itt engem ocsipok de garantalom ha radordittanek a nevedet sem tudnad eldadogni. Ez nem ilyen szaj tepes meg ilyesmi. Maradj ki ebbol ha nem segitesz ne arts.

2017. aug. 25. 18:45
 9/9 anonim ***** válasza:
50%

A feleséged helyében tuti nem néznék rád férfiként ezután.

21/L

2017. aug. 27. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!