Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti vele marádnátok? Milyen barátnő és ember az ilyen? (kicsit lehet bonyorult)
1,5 éve vagyok együtt a barátnőmmel( hívjük most Dettinek).
Szóval úgy kezdődött, hogy az egyik "barátnőjének" (hívjúk most Rékának) meghalt az apja, igaz, hogy nem vele lakott együtt de nagyon készen volt miatta.Detti folyton csak azt hajtogatta neki, hogy "mindenben mellette lesz" meg hogy, "bár, nem ismertem apudat nagyon tisztelem, amiért egy ilyen kedves barátnőt köszönhetek neki"... csak éppen a háta mögött röhögött rajta.. mondtam neki, hogy fejezze be de baszott rám egy nagyott és pont az nap este amikor temették Réka apukáját Ő elment egy másik barátnőjéhez, (akit én utálok, ezért nekem azt mondta Rékánál alszik, mert biztos szüksége van most rá) full részegre itták magukat és úgy válaszolgattak ask-on..volt olyan kérdés, hogy "Réka most, hogy van?Nagyon nehéz neki?", videóval válaszoltak amibe olyanokat mondtak, hogy " ne sajnáljátok már, az apja egy alkoholista k*csog volt, jobb is, hogy megdöglött legalább Rékuci( itt a rendes nevét mondták gúnyosan) kicsit magába száll" meg még hasonló izléstelen dolgokat.
Ezt mikor másnap reggel láttam el se akartam hinni..Eddig sose láttam ilyenek a barátnőmet, mindenkivel rendes volt és akkor most pont abba rúg bele egy bazi nagyot aki már a földön van és elvileg a "legjobb barátnője". Ráadásul nekem is hazudott, mert nagyon nem Rékával volt akkor este.Sokan mondták, hogy ők nem állnak vele ezek után szóba és igazából nekem is elegem van belőle.Sírva könyörgött, hogy ne szakítsak vele de akkor is mondtam neki, hogy tartsunk szünetett. Kedvelem Rékát, nem ezt érdemelné, Ő volt a legértelmesebb barátnője, aki nem csak a rosszba vitte. Nem tudom, hogy tovább, mert végülis sok mindent átéltem már Dettivel és szeretem de mostánába egyre több rossz pillanatott okoz nekem
19/F Detti is 19éves. Réka 18.
hát ez elég fura..
kérdezz rá.. mi volt ez?
Természetesen Réka is tud róla.De őt nem igazán érdekli..nekem azt mondta van elég baja nem kell még egy képmutató barátnő is..és ezzel le is tudta, nem beszélnek.
Detti még arra se volt képes, hogy bocsánatott kérjen tőle, mert úgy érzi csak őszinte volt.. az már nem számít, hogy a szemébe jópofizott és úgy volt őszinte, hogy kitudjahány ember előtt elmondta minden félének az apját.
Szóval Ti is úgy gondoljátok dobjam.. igazából nem tudom mire várok hisz már nem is akarok vele lenni de azért másfél évet nem könnyű eldobni.
Tiszta sor.A kiscsaj rájött hogy éled a barátnőjet.Az meg kitalálta, hogy meghalt az apja hogy szét tudjon választani titeket.
Szép csapat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!