Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak Miskolcon ilyen kevés a fital nem könnyűvérű Bi srác? Nálatok mi a helyzet?
Figyelt kérdés
18vagyok Magas és Vékony de itt Miskolcon nagyon gáz ami van...
Nálatok mi a helyzet?
Merre laktok?
Aki ugyérzi hogy fiatal/magas/vékony az go snapchat?
18/F -Biszex
2018. ápr. 26. 18:43
1/8 anonim válasza:
Mi? Én is biszex vagyok, de eszembe se jut gáznak nevezni, hogy valahol kevés a biszex. Esetleg szomorú a te szemszögedből. De gáz?
2/8 A kérdező kommentje:
Akik vannak azoknak a nagy része KÖNNYŰVÉRŰ kapizs?!
2018. ápr. 26. 18:46
3/8 anonim válasza:
Én 30+ de messze se vagyok "könnyű vérű" sőt. Inkább nem is csinálok semmit mert sajnos igazad van. De ez nem korosztály függő
4/8 anonim válasza:
Eleve nagyon kevés a nem heteró..
És ha összekerülnek,megragadnak gondolom minden alkalmat.
29/f
miskolci
5/8 anonim válasza:
Én miskolci vagyok. Szerintem vannak sokan csak zárt közösségekben.Egymásról és egymás között tudják. Sok ilyenről hallottam. 26/f meleg passziv
6/8 anonim válasza:
Én is fix partnert keresnék
Nem valtogatnám össze vissza de ilyet nem igazán lehet találni
7/8 anonim válasza:
Hát én se nagyon találok Miskolcon.
Pedig jo lenne nagyon.
8/8 anonim válasza:
A ti korotokban nehéz... hoszú távra! De azért kitartást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!