Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Össze vagyok zavarodva....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Össze vagyok zavarodva. Szerintetek mi a helyzet?

Figyelt kérdés

Rövid és lényegre törő leszek. (Vagyis...megpróbálok)

Igaz világ életemben "lányos fiú" voltam, de a "problémáim"akkor kezdődtek mikor 14 évesen feltűnt hogy megtetszet egy csaj az osztályomból... viszont legalább ugyan annyira, ha nem mégjobban, tetszett egy srác aki 2 évfojammal felettem volt.

Beazonosítottam magam biszexnek, és az élet haladt tovább, viszont az idő során, volt kapcsolatom lánnyal és fiúval is, és sok új dolgot fedeztem fel magamról...

Például, hogy, habár tudok boldog kapcsolatban lenni egy lánnyal, és vonz a női test (fenék, mell, comb, stb.) ennek ellenére a szex egy nővel mégsem vonz annyira.

Ennek oka, hogy egyáltalában nem vonz/izgat fel a vaginális behatolás, se az ujjazás meg ilyesmi nem kelt bennem igazán izgalmat, tehát úgy alapból a vagina nem vált ki belőlem semmit.

Ezzel szemben, mikor azonos nemű párom volt, nem volt hasonló problémám, a sexben, és érzelmileg is egyszerűen meginditóbb élmény volt.

Igy, habár izgat egy női test látványa/érintése, mégsem igazán dob fel a szex egy nővel.

Egy férfival viszont mind a szex, és a romantikus oldal is erőteljesebb élmény volt eddig.

Így hát, kicsit össze vagyok zavarodva, hogy nem vagyok e esetleg meleg, vagy ez elfér még a biszexualitás címke alatt?

Nektek mi a véleményetek?

(Ui:Elnézést a hosszú magyarázatért >_<)

2018. jan. 27. 02:43
 1/4 A kérdező kommentje:
21/f
2018. jan. 27. 02:46
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy teljesen meleg , de jobb lenne ha megbarátkoznál azzal hogy egy lány mellett valószínüleg sose leszel igazán boldog.
2018. jan. 27. 08:23
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Még beleférsz a biszex kategóriába, de barátkozz meg a gondolattal, hogy sokkal jobban vonzanak a fiúk, mint a lányok. Valószínű, hogy a boldogságot is egy fiú/férfi mellett fogod megtalálni.
2018. jan. 27. 09:47
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem olyan BI lehetsz aki a Kinsey skála szerint a "meleg irányba tolodik" inkább(4-5)! További magyarázatok itt:

[link]

2018. jan. 27. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!