Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nem tudom elfogadni, össze vagyok zavarodva.
Figyelt kérdés
Pár évvel ezelőtt vettem azt észre,hogy megnézek pár nőt...és azt,hogy vonzanak.Azóta ez az érzés csak fokozódott.:( Nagyon kevés nő van olyan akikre felfigyelek akik ténylegesen vonzanak is.Eddig próbáltam elnyomni magamban ezeket az érzéseket,de nem megy.Annyira rosszul érzem emiatt magam,hogy az hihetetlen.Hosszú,tartós párkapcsolatot csak kizárólag férfival tudok elképzelni de egyszer kipróbálnám nővel is,tehát a saját nememet se vetem meg.Az a baj,hogy nem tudom ezt elfogadni magamban.Eddig mindig ráfogtam valamire.A családom a barátaim,elfordulnának tőlem.Nem tudom hogy mi van most...annyira össze vagyok zavarodva...
Tinédzser/L
2017. aug. 18. 00:18
1/10 anonim válasza:
Pontosan ugyanilyen érzéseim és gondjaim vannak nekem is. Ideges vagyok, nem tudom, hogy mi hogy fog majd alakulni a jövőben. Együttérzésem, remélem, hogy mindkettőnknél jól alakulnak majd a dolgok! 16/F
2017. aug. 18. 00:34
2/10 A kérdező kommentje:
Nagyon sok sikert,és a legjobbakat kívánom neked is!:)
Annyira rossz,hogy lényegében nem tudom azt,hogy milyen is vagyok...bizonytalannak érzem magam.Egész eddigi életemben azt hallgattam a családomtól,hogy milyen rossz melegnek lenni.Noha nem sokszor mondták ezt a témát,de akkor is.Anyumék "csak" lenézik,nagyszüleim GYŰLÖLIK a "más" embereket.Megmondták nekem nevetve,ha lezbikus lennék,kitagadnának.Na,nem vagyok lezbikus...csak biszexnek érzem magam.De nekik már ez is elég lenne...
2017. aug. 18. 00:43
3/10 anonim válasza:
Köszi a jókívánságokat! ;)
Igen, az én szüleim is hatalmas homofóbok, utálnak minden nem heterót, undorítónak tartják az egészet, így sajnos nem merem nekik elmondani, hogy biszexuális vagyok, pedig nagyon jól esne, ha végre beszélhetnék velük a dologról és elfogadnának. Rossz érzés magamban tartani mindent és játszani a rendíthetetlen csőheterót.
2017. aug. 18. 02:37
4/10 anonim válasza:
Mindkettőtöknek mondanám, hogy szvsz nem feltétlen kell elmondani szülőknek. A szexuális érdeklődésed sztem egyelőre rád tartozik, maximum arra az 1-12 barátra, akiben maximálisan megbízol. A legjobb megoldás az, ha olyan emberrel beszéled meg érzéseidet, gondolataidat, aki vagy teljesen idegen (pl. netes barát) vagy nem a család tagja.
A családnak ráérsz elmondani 20 éves kord után. Addigra meg már úgyis rá fognak jönni maguktól a szitura.
2017. aug. 18. 08:34
5/10 anonim válasza:
Nyugi. En is atmentem ezen. A szexualitasra gondolj ugy, hogy egy behatarolhatatlan megfoghattlan maszlag. Ne probald magad abba a skatulyaba eroltetni, amit a beteg tarsadalom elvarna. A vagyaid csak rad tartoznak. Rengeteg ember el hasonlo vagyakkal, egyaltalan nem ritka vagy beteg ez. Szoval probald magad elfogadni es hallgass az osztoneidre, ha vonzanak a nok, elvezd, eld ki, ismerd meg magad, a tested, mire vagyik. Annelkul hogy ketrecbe zarnad magad. Csak magadat elfogadva, egyensulyban leszel boldog. A bi/homoszexualitassal semmi gond nincs. Es igen egyelore ez csak rad tartozik, a szuleid sem mondjak el, milyen fura vagyaik vannak. Ne lazadj a szexualitasod ellen, ugysem tudod sem modositani, sem elnyomni. Ki kell elni es meglatod, hogy mindenfele szexualitas maga a csoda a megfelelo partnerrel. :))
2017. aug. 18. 10:49
6/10 anonim válasza:
Es az eletben meg kell tanulni masok negativ velemenyet figyelem nelkul hagyni. Ne kosd a szuleid orrara, idovel ugyis rajonnek ha felnott leszel es amikor mar a sajat labadra allsz, el lehet mondani. Egyelore ugye toluk fuggsz anyagilag.
2017. aug. 18. 10:53
7/10 A kérdező kommentje:
Teljes mértékben igazatok van,és nagyon jó látni,hogy ilyen válaszok jöttek.:) Hát,ha külön költözök,akkor se mondanám el nekik.Mivel tudom,hogy mi lenne a reakció.Szerintük a biszexek,a melegek betegek...:/ Pedig nem így van.Szeptembertől kollégista leszek 4 évig.Remélem azidő alatt eltudom magam fogadni,és ez egyszerűbb is lesz egy olyan környezetben,ahol nem mindenki homofób.:)
Én is hasonlóan éreztem, régen megnéztem nőket, camsexeltem kettővel-hárommal és tetszett ezek után lettem, benne biztos, hogy bisex vagyok. A nagymamámmal élek és tuti, hogy nem fogom neki elmondani egyenlőre. A legjobb barátnőm tud róla és nem zavarja, a volt pasim (akivel talán újra összejövünk, ha jól megy minden) is tud róla, egyikőjüket sem zavarta. Miután szakítottam a pasimmal, ki derült hogy a barátnőm se közömbös a lányok iránt és most próbáljuk össze hozni az alkalmat hogy esetleg kipróbáljuk. De kezdem úgy érezni, hogy szerelmes vagyok mindkettőjükbe és nagyon félek, hogy mi lesz, ráadásul a barátnőm csak szexet akar. Még nem tudom mi lesz velünk, de majd alakul. A barátnőmmel nagyon félnék összejönni az én családom miatt is és az övé miatt na meg a suli...
2017. aug. 19. 17:32
10/10 anonim válasza:
Nem kell a szüleidnek tudni a biszex vágyaidról. Főleg nem, hogy még fiatalkorú vagy. Ráérsz ezt a tudomásukra hozni, ha már felnőttél, és önálló életet élsz. Az én szüleim, nyugodjanak békében, soha nem tudták meg, hogy biszex vagyok, és ez így volt jó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!