Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex lennék ha izgat mással vagy egymásnak verni?
Az lehet hogy nem oké hogy egy 12 éves gyerek már szexuális életet él, de ez függetlenül attól hogy fiú/lány és fiúval vagy lánnyal csinálja így van. De egy 18 éves srác had csinálja már amit akar, mégis mit árt neked azzal? Semmi baj nincs vele. Léteznek meleg és biszex emberek, mindig is léteztek, normális szexuális orientáció. Szerencsére már rájöttek az emberek hogy nem betegség, nem is úgy van számot tartva.
Te meg rettenetesen homofób vagy, ez a hozzáállás pont homofób.
Direkt sarkítottam de mindegy. Látom nem esett le.
Amúgy megjegyzem 11 évesen kezdtem menstruálni.
Abban egyetértünk hogy 12 évesen ez még korai. Abban már nem értünk egyet hogy szerinted lány fiú között elfogadhatóbb. Csak azért gondolod ezt mert homofób vagy. Én értem mire akartak rávilágítani, amúgy nem lehetetlen, hallottam hogy történt már ilyen nagyon fiatalkori terhesség. Ha meg kiszámolom, 6.ban 12-13 voltam, pont akkor jött meg először.
Valamikor ennyi idősen volt az első csókom, és sok másik lányhoz hasonlóan egy barátnőmmel "gyakoroltuk". Hetero vagyok és teljesen normális. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!