Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex lányok más is van így?
Amióta egyetemre járok volt három fiú aki tetszett, normálisnak tűnt eleinte. Az egyik elkezdett erőszakoskodni amikor elmentünk bulizni és egy kicsit ivott, a másik eldicsekedett a haverjai között hogy első randin megvoltam neki, amikor semmi ilyen nem történt, a harmadik pedig hazavitt kocsival és megkért hogy sz*pjam le. A második randin.
Na ők például nem számítanak számomra rendes, normális fiúknak.
Most a kérdés kapcsán rám írt pár srác, hogy ők normálisak, ismerkedjünk, mondtam hogy persze, most nem egy arról faggat hogy zajlik a szex két lány között.
Próbálj meg más körökből választani pasit akik nem modortalanok hanem tisztelettudóak a nőkkel szemben és még talán tudnak udvarolni is.
Bár ahogy elnézem a mostani "férfi" kínálatot csak sajnálni tudom a lányokat...
F/42
Mondjuk 3 züllött alibi-egyetemista alapján áltlaánosítani, meg kijelenteni, hogy nem találsz normálisat... áhh, mindegy, hagyjuk. :D
Nem biztos ám, hogy "mindenki másban" van a baj. ;)
Hogy találtad meg ezt a régi kérdést?
Egyáltalán nem általánosítottam, csak elmondtam hogy rossz tapasztalataim voltak fiúkkal, ennyi. Olyat meg végképp nem mondtam hogy mindenki másban van hiba.
De lényegtelen, lassan egy éve van barátnőm, jól megvagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!