Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex lányok, ha a lányos vágyatok tör elő, de pasitok van, akkor mit csináltok?
Èn ilyenkor igyekszem elnyomni a vàgyamat...de sajnos a legtöbbször az a vège hogy vèget èr a kapcsolat.
Ès igen, a pasi az pasi, a csaj meg csaj. A pasikat azèrt szeretem mert fèrfiasak, a csajokat meg azèrt mert nőiesek. Ne legyen egy pasi bzis, egy csaj meg fszis...
Ha szeretek valakit nem szokott hiányozni se abból se a másik nemből senki.
De egy pasit nem tudnék lányként kezelni mégis hogy? Egy pasinak hogy nyalom ki, ujjazom meg a punciját? :D Meg egy pasinak nincs nő illata nem érint meg a finom női kezeivel csókol meg a női ajkaival nincsen puha teste hanem férfi teste illata keze ajka van és ezt szeretem bennük pont. Magyarán nekem ha hiányoznának a nők nem az hiánozna hogy felcsatolhassak egy felcsatolhatóst amúgy nem is használok ilyeneket lányokal hanem egy női test női lélek hiányozna.
Én pasi létemre, simán elengedném csajozni, lehetőleg egyvalakije legyen.
Ez a birtoklási mánia, hogy ő csak az enyém és hasonlók, egy akkora nagy baromság.
Nekem volt ilyen bnőm, aki havonta 3-4x elment a bnőjéhez is. És mivel így álltam hozzá, mi lett a vége ? Hogy minden egyes alkalom után, mikor hazajött, részletesen elmesélte mi történt és hogyan. Közben pedig elkezdett engem szpni :-). A végikifejlet az lett, hogy 3 hónap után egyszer mindketten rámmásztak.
De !!! csakis azért mert ők találták ki, vagyis ez is egy olyan témakör, hogy : türelemtürelemtürelem :-)
Mint a jó nylás, az is akkor lesz az, ha.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!