Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek van tapasztalata, nők vagy férfiak szopnak jobban?
Figyelt kérdés
2018. dec. 20. 20:54
4/10 anonim válasza:
Az ellentétéből van tapasztalatom, az egyértelműen a nők. Szóval ha megfordítom a dolgot, akkor biztos hogy a férfiak.
L/bi
6/10 anonim válasza:
csaj is szop..ott ,fiu..is..fiuk jobbak
7/10 K.L.Kiss válasza:
A válasz nem ilyen egyértelmű, mert a szex nem csak a technikáról szól. Képzeld el, ha egy fiatal bombázó csaj szop le ugyanolyan technikával, mint egy 80 éves öregasszony, akkor az élvezetedben lesz-e különbség? Bizonyára nagy különbség lesz! A szex csak 20%-ban a technika!
8/10 anonim válasza:
Akiket én szoptam nekem azt mondták jobban csinálok mint a lányok, de biztos van olyan csaj aki jobban szopik nálam :D
9/10 anonim válasza:
Nekem mindkét nemből volt olyan, aki nagyon jól szopott, és a mennybe juttatott, de olyan is volt, hogy azt vártam, hogy mikor hagyja abba, vagy hagyattam abba vele, és inkább kivertem.
10/10 anonim válasza:
Szerintem a férfiak jobban szopnak és a nők jobban nyalnak. (Persze vannak kivételek.) Nyilván ha farkad van sokkal egyszerűbb kitalálni, hogy milyen szopás a legjobb, illetve ha puncid van, akkor már eleve előnyben vagy a nyalásnál, hiszen tudod, hogyan élvezetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!