Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hol ismertétek meg a párotokat? Férfiak és nők tapasztalata is érdekel.
Figyelt kérdés
Sziasztok a kérdésben leírt dologra lennék kíváncsi mivel nemtudom hogy csak én vagyok ilyen szerencsétlen hogy nem találok magam mellé senkit vagy mi a fene :D Szóval kíváncsi lennék hogy ti hol ismertétek meg a párotokat hátha ötletet tudnék meríteni a válaszokból és új helyeken is megpróbálkozni mert ugye sosem tudni hol találjuk meg az igazit! :D Na szóval akinek van tapasztalata írja le bátran akár férfi akár nő.2018. máj. 15. 20:14
1/28 anonim válasza:
Nem csak te vagy így vele, nyugi. :) Régebben itt a Gyakorin ismertem meg 2 páromat is. Egy ideje lehetetlenség ismerkedni, így itt letettem róla, társkeresőre sem járok már, élőben pedig nehéz (munkámból adódóan).
3/28 A kérdező kommentje:
első válaszoló:Igazad van nem könnyű annyi hogy nekem van időm a személyes ismerkedéshez bár többnyire csak hétvégén de legalább van!
2. válaszoló:pontosabban hol ha szabad kérdezni? :D Fb,társkereső vagy valami hasonló?
2018. máj. 15. 20:22
6/28 A kérdező kommentje:
na ezek is tök jó ötletek a második főleg! amúgy ment mindenkinek a zöld kéz!
2018. máj. 15. 20:31
7/28 anonim válasza:
Ismerősökön keresztül. A munkahelyemen összebarátkoztam valakivel, csináltunk közösen egy bulit, ott ismertem meg. Aztán persze nem akkor jöttünk össze, de elég mély benyomást tettünk egymásra
8/28 anonim válasza:
Szó szerint bárhol lehet. Az eddigi barátnőimet iskolában, edzésen, baráti társaságon keresztül, egyetemen, szórakozóhelyen, koncerten, házibuliban, fesztiválon ismertem meg.
Olyan helyeken, ahova egyébként is járok, nem társkeresési céllal.
9/28 anonim válasza:
Chat.hu-n ő ráadásul akkor költözött el jóóó messzire.
Fél évig csak neten beszéltünk, aztán első randi, majd fél év háromhetenkénti ingázás után kiköltöztem hozzá.
1,5 éve élünk együtt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!