Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti hol ismertétek meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hol ismertétek meg a párotokat? Férfiak és nők tapasztalata is érdekel.

Figyelt kérdés
Sziasztok a kérdésben leírt dologra lennék kíváncsi mivel nemtudom hogy csak én vagyok ilyen szerencsétlen hogy nem találok magam mellé senkit vagy mi a fene :D Szóval kíváncsi lennék hogy ti hol ismertétek meg a párotokat hátha ötletet tudnék meríteni a válaszokból és új helyeken is megpróbálkozni mert ugye sosem tudni hol találjuk meg az igazit! :D Na szóval akinek van tapasztalata írja le bátran akár férfi akár nő.

2018. máj. 15. 20:14
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
56%

Havonta járok egy pszichológiai foglalkozásra ahol másoknak lehet segíteni és sokat tanulni.(Hőstípus vagyok, a gyengék és az elhagyott kisállatok védelmezője.)

Ott láttam meg őt...

Elsőre csak nyugtáztam magamnak, hogy jó csaj, aztán köszöngettem az ismerős arcoknak, nevettünk, ahogy ez szokott lenni.A csajhoz hozzá sem szóltam, és egy óra múlva valamilyen megnyilvánulásomnak a kapcsán elkezdett osztani, hogy én biztos egy "nagyképű barom" vagyok és azt képzelem magamról, hogy bármit el tudok érni a nőknél.(Fogalmam sincs honnan szedte ezt mert tényleg nem is beszélgettem vele.)Ezen elnevettem magam és ilyen "what the fuck" fejet vághattam.Nap végén, mikor már jobban belelátott a személyiségembe akkor odajött hozzám mikor már mindenki búcsúzkodott, hogy "megölelhetlek?", persze egész nap kapta tőlem az ívet finoman, mivel kissé megsértett.Mikor megölelt mondtam neki, hogy "találkozunk mi még..." erre eltolt magától és visszakérdezett, hogy "igeeen???" de én nem engedtem, átkaroltam a derekát és magamhoz húztam mert nagyon jó illata volt és tetszett, élveztem a helyzetet.Viszont itt lezárta magát és nem értettem miért, de nem erőltettem, mivel nekem mindig jut nő és megbántani sem akartam.

Viszont a következő hónapban ismét ott volt!(Territoriális állat vagyok, és ő az én dzsungelembe merészkedett, ez már kihívás.)

Bevallom felébresztette bennem a tigrist a feromonkibocsájtásával. ( [link] Én vagyok a tigris, mert hatalmas erejű és energiájú, bátor férfi vagyok, olyan dolgokat vittem véghez amire ezerből egy ember képes, de sosem kérkedem vele, csupán a történet szempontjából lényeges információ.)

Szóval ismét ott volt és mikor meglátott önkéntelenül is mosolygott, én bevetettem a jól bevált pókerarcomat( [link] ) mivel előző alkalommal lezárta magát, én pedig büszke ember vagyok.Aztán egymásra kattantunk totálisan és sokat érintkeztünk napközben, olyan erős kémiát éreztem...hogy majdnem felállt, minden erőmre szükségem volt, hogy uraljam a csíkos farkamat.Ekkor már biztos voltam, hogy ez a nő kell nekem.

Nap végén mikor vége lett a foglalkozásnak felálltam és egyenesen odamentem hozzá, végig a szemébe néztem, csillogott és tág volt a pupillája(gondoltam vagy valami narkós, vagy tetszem neki), megfogtam a derekát az egyik kezemmel, a másik, azonos oldalon lévő kezeinket összekulcsoltuk.Megkérdeztem tőle, hogy hol lakik, mikor elmondta visszakérdezett, hogy "miért?".Közöltem vele, hogy meg fogom látogatni...

De!

Azt mondta, hogy az ki van zárva, de közben el volt pirulva és mosolygott.Nem értettem miért akar lekoptatni, őszintén szólva nagyon szimpatikus volt nekem, olyanféle melegség sugárzott belőle amit már régen éreztem, a szívemre hatott, éreztem, hogy ő ki tudja nyitni, hát nem hagyhattam veszni.Megegyeztünk egy számcserében, pár nap múlva írt viberen.

Később kiderült, hogy korábban megerőszakolták, és ekkor összeállt bennem a kép: fél a férfiaktól, ezért zárt le, ezért olyan, hogy egyszer közeledik, egyszer menekül.Ekkor erősen elgondolkoztam, hogy belevágjak-e ebbe a dologba.Úgy döntöttem, hogy nem hátrálok meg, mert egyrészt ha segíthetek neki bárhogyan, bármiben hát megteszem, mert életem a gyöngék szolgálata és védelmezése.Mindez mellett pedig nem tettem le a szándékaimról, továbbra is nagyon vonzónak találtam.Soha életemben nem vártam még ennyit egy nőre sem, hónapokig tartott mire meg tudott nyílni nekem és nagyon gyengédnek kellett lennem, éreztem a dolog súlyát, éreztem a felelősséget.De türelmes voltam és minden más nőt visszautasítottam aki kezdeményezett nálam míg neki udvaroltam.

Megszerettem, vele vagyok, és nagyon büszkén, teljesen kivirult ebben a kapcsolatban, mondhatni kicserélődött.Akárhová megyünk megnézik a férfiak, de az én kezemet fogja és tudom, hogy szeret.:)

Megérte.

2018. máj. 15. 21:20
 12/28 anonim ***** válasza:
86%

Hát igen... kit választunk párnak? Olyan személyt, akihez vonzódunk és több, mint egy barát, társ.

De ilyen személyt nem lehet konkrét helyeken megtalálni. Talán mégis, ha rocker vagy, akkor koncerten találsz személyiségben hozzádillőt 😃 szóval vannak ilyenek is azért. De általában az ilyen „társ” típusú emberek ott rejtőznek a sokaságban. Bárhol összefuthatunk velük, mint ahogy itt is már írták a legkülönfélébb helyeket. Ahol emberek vannak, és adott a lehetőség a kommunikációra, ott megtalálhatod a párod! Kicsi rá az esély, ezért kell nyitottnak lenni, megismerni több-és több embert. Előbb-utóbb csak jön egy olyan, akivel egymásba habarodtok! Türelem! 😉

Én amúgy itt és egyetemen ismertem meg egy-egy szerelmet

2018. máj. 15. 21:23
 13/28 A kérdező kommentje:
hűű látom érkeznek a válaszok szép számmal! Utolsó érdekes történeted van de mondhatom neked hogy ezesetben nagyon szerencsés vagy bárcsak énis valahogy hasonlóképp járnék. Örülnék neki ha végre találnék magam mellé egy normális lányt! :)
2018. máj. 15. 21:27
 14/28 A kérdező kommentje:
12es válaszoló:Nem nem vagyok rocker de igazad van ismerkedni kell és nyitottnak kell lenni én jelenleg is ezt teszem sajna eddig még nem sikerült magam mellé normális lányt találni de nem adom fel meglesz ennek a küzdelemnek az eredménye érzem! :D
2018. máj. 15. 21:29
 15/28 anonim ***** válasza:
76%

Nem társkeresés miatt, hanem magam miatt, hogy jobb formában legyek elkezdtem edzőterembe járni, ott ismertem meg a jelenlegi párom, ennek már 5 éve. N

Előtte volt: ismerősön keresztül és volt aki a metrón szólított le

2018. máj. 15. 21:33
 16/28 A kérdező kommentje:
utolsó ezen az ötleten már énis agyaltam haverom is javasolta meg mondta ha úgy van menjünk együtt csak nemtudom ott vannak e lányok esetleg? Bár gondolom akad pár :D
2018. máj. 15. 21:36
 17/28 anonim ***** válasza:

Tavaly ilyenkor kb jöttem hazafelé biciklin és egy nem forgalmas úton pont akkor pakoltak ki a rendőrök, és az egyik nagyon fickósnak akart tűnni, megállított és kérte, hogy igazoljam magam a telefonszámomat pedig a kezére kérte írni, utána beszélgettünk a kollégájával is és mentem tovább, azóta még mindig együtt vagyunk

19L

2018. máj. 15. 21:56
 18/28 A kérdező kommentje:
igen a rendőröknek könnyű mivel azt állítanak meg akit akarnak hidd el ilyen esetekben irigylem is őket! XDD
2018. máj. 15. 21:59
 19/28 anonim ***** válasza:
50%
Randivonalon.
2018. máj. 15. 22:14
 20/28 A kérdező kommentje:
Várom még a válaszokat,tapasztalatokat! :) eddig egész jók érkeztek és ment is mindenkinkek a zöld kéz! :)
2018. máj. 15. 23:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!