Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk volt a dokinál úgy hogy pucerra kellett vetkozzetek és bent volt valaki veletek közbe? Végig nézte a vizsgálatot?
Figyelt kérdés
Ha igen hány évesen történt?
Hogyan volt a vizsgálat?
Ciki volt nagyon?
2018. nov. 23. 22:37
11/17 anonim válasza:
Bőrgyógyászaton volt ilyesmi "élményem", egy fiatal rezidens csajnak mutogatták rajtam, hogyan kell kenetet venni húgycsőből, végbélből, és torokból. Tripperem volt, már túl voltam életem első HIV-szűrésén, ami eléggé megviselt, na ott tényleg elgondolkodtam az életemen, fiatal lány, doktornak tanul, én meg egy rohadt gennyedző seggű b*zi vagyok aki majdnem elbaszta az életét, mert gumi nélkül kellett szexelnie.
14/17 anonim válasza:
Urológián a doki a kelleténél hosszabban vizsgálta a prosztatámat. Közben merevedésem lett, és az asszisztencia, két nő ezt végignézte.
16/17 anonim válasza:
Iskolában minden évben volt általános orvosi vizsgálat,pucéran megmérték a sulyt a magasságot a látást,néztek ludtalpat illetve fütyi vizit is volt. Meg kellett mutatni, hogy felmegy a bör illetve a heréket,hogy a helyükön vannak? Közben bent volt az orvos a védőnő meg az iskolai ápolónő. Elsőnek kicsit ciki volt. 5. Évben csak dobáltam le a cuccot..:)
17/17 anonim válasza:
16. Vagyok könyörgöm jelentsétek a válaszom mert egy csomó üzenetet kapok vele kapcsolatban ,amit nem akarok. Ez a válasz offolás véleménnyilvánítás könyörgöm töröljék mindkettőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!