Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fiúk volt a dokinál úgy hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk volt a dokinál úgy hogy pucerra kellett vetkozzetek és bent volt valaki veletek közbe? Végig nézte a vizsgálatot?

Figyelt kérdés

Ha igen hány évesen történt?

Hogyan volt a vizsgálat?

Ciki volt nagyon?

2018. nov. 23. 22:37
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Már mint valaki a a családból, haver R,rokon stb
2018. nov. 23. 22:46
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Nagynéném volt a nővér, nem tudom ez számít-e.
2018. nov. 23. 23:02
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Az miért szexuális és miért bi kérdés?

Amúgy gondolom pl a nővér végignézi. De neki aztán olyan mindegy.

2018. nov. 23. 23:31
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen,volt ilyen
2018. nov. 23. 23:41
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Azért Szexualitás, mert erre akar maszturbálni a Kérdező. :D
2018. nov. 24. 02:51
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Doktor fétis
2018. nov. 24. 03:25
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Bőrgyógyásznál voltam, anyajegyeket vizsgált. Korábban mindig úgy volt, hogy alsónadrágig kellett vetkőzni, és úgy vizsgáltak (volt hogy nő, volt hogy férfi doki).

Ennél a bizonyos esetnél egy fiatal női doki volt (nem tudtam, hogy ki lesz, mert sztk volt, és váltogatták egymást az orvosok), és miután alsógatyára vetkőzve mindenhol megvizsgált, megkérdezte, hogy az alsó alatt mi a helyzet, van-e ott anyajegyem.

Mondtam, hogy elöl nincs, hátul nem tudom. Azt mondta, hogy akkor toljam le, és akkor megnézi. Úgyhogy le az alsót, a farkamat takartam a kezemmel, és mint kiderült, ott is volt egy-két anyajegy.

Gondolom a dokinőnek ez egyáltalán nem volt új, látott ő már ezer ilyet. Zavaromban az asszisztens felé néztem, aki egy fiatalabb csajszi volt, és a szemei félreérthetetlenül ágyékmagasságban voltak. Észrevette, hogy őt nézem, szegény nagyon vörös lett.

2018. nov. 24. 08:28
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Az érettebb korosztályhoz tartozó fiúknak volt ilyen, katonai sorozásnál. 18-20 év között szinte mindenkinek kötelező volt. Elég szar érzés volt, egy helységben asztal mögött a sorozó bizottság. Két férfi egy dr.nő, +irnok csaj. Kivül levetkőzni, egy kisgatya és bemenni. Ott első, Hogy- : Vesse le a ruháját ! - utána kérdések, vizsgálatok, súly, magasság mérés, lehajol, bepucsít,húzza szét a fenekét ! Ez nem más mint megalázás volt, nagyrészben. Akinek emelkedett a farkad, egy vesszővel rácsapott a doki. Utána már a laktanyában 60 meztelen hapsi fel sem tűnt. (De azért nézgelődtünk :) )
2018. nov. 25. 14:02
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Szintén bőrgyógyászaton voltam, amikor lekelett venni az alsó gatyát is de benn voltak a rezidensek is szóval az idősebb doki nőn kívül kb12 fiatal csaj/srác orvostanonc látta meg a lompost, nagyon nem hatott elvégre orvosok meg nem is nagyon vagyok szégyenlős.
2018. nov. 26. 08:06
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
8: Nekem is hasonló volt, életem talán eddigi legmegalázóbb élménye. Az orvos is férfi volt, de jóindulatú (csapkodás nem volt), nem is soroztak be. IQ tesztet is kellett kitölteni, ketten kaptuk egy tesztlapot, csak a válaszlap volt külön mindenkinek (nyilván). A mellettem lévő jóformán el sem olvasta, úgy töltötte ki. A mai fejemmel oda küldeném el az illetőt, ahonnan jött.
2018. nov. 26. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!