Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk volt a dokinál úgy hogy pucerra kellett vetkozzetek és bent volt valaki veletek közbe? Végig nézte a vizsgálatot?
Ha igen hány évesen történt?
Hogyan volt a vizsgálat?
Ciki volt nagyon?
Az miért szexuális és miért bi kérdés?
Amúgy gondolom pl a nővér végignézi. De neki aztán olyan mindegy.
Bőrgyógyásznál voltam, anyajegyeket vizsgált. Korábban mindig úgy volt, hogy alsónadrágig kellett vetkőzni, és úgy vizsgáltak (volt hogy nő, volt hogy férfi doki).
Ennél a bizonyos esetnél egy fiatal női doki volt (nem tudtam, hogy ki lesz, mert sztk volt, és váltogatták egymást az orvosok), és miután alsógatyára vetkőzve mindenhol megvizsgált, megkérdezte, hogy az alsó alatt mi a helyzet, van-e ott anyajegyem.
Mondtam, hogy elöl nincs, hátul nem tudom. Azt mondta, hogy akkor toljam le, és akkor megnézi. Úgyhogy le az alsót, a farkamat takartam a kezemmel, és mint kiderült, ott is volt egy-két anyajegy.
Gondolom a dokinőnek ez egyáltalán nem volt új, látott ő már ezer ilyet. Zavaromban az asszisztens felé néztem, aki egy fiatalabb csajszi volt, és a szemei félreérthetetlenül ágyékmagasságban voltak. Észrevette, hogy őt nézem, szegény nagyon vörös lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!