Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor lett ilyen népszerű meg divat ha valaki biszexuális? Miért büszkélkednek ezzel az emberek?
Hát hadd írják, hadd büszkélkedjenek a hazugsággal, ha ettől jobban érzik magukat. De amúgy szerintem azért teszik ezt mert így különlegesnek érzik magukat, figyelem kicsikarás egy módja.
19/L/valódi biszex
Az én szerény véleményem az hogy ha ez a biszexualitás nők között nyílvánul meg az szerintem izgató cuki és semmi kivetni valót nem találok benne mert előttem egy bi nő sokkal szexibb és nőiesebb ha a saját neme is erotikusan hat rá mint egy hetero.
Mondhatnám úgy is hogy természetes a nők közötti szex mert annyira gyönyörűek...
F/42
A 23-as véleményével abszolút egyetértek, úgy is, hogy biszex vagyok :D
27/f
Azért van a hasznos válaszom 0%-on mert abszolút egyetértesz velem, mi?
A 23-as voltam.
26-os. Na miről szól a pride? :)
Lényegében tök mindegy miről szól, a lényeg az amit kivált az emberekből, és az biztos nem az, hogy majd ettől elfogadjuk a melegeket. Én elfogadom őket a pride nélkül is hidd el, sőt.. inkább csak anélkül :D
Jódolgukban nem tudnak már mit kitalálni az emberek.
Hidd el, ha éheznének, nem lenne hol lakniuk, vagy ne adj Isten háborús övezet lennénk, lenne kisebb és nagyobb gondjuk is... Túl jól élünk, és csak az élvezeteket hajszoljuk, már semmi nem elég.
Szerintem ez nem büszkeség és nem divat. Egyszerűen csak
1, Affelé haladunk, hogy kevésbé kell titkolni, így kevesebben titkolják mint anno.
2, Az emberek egy jórésze ostobán éli, kezeli az életét. A hetero párok is a facebookon élik a szerelmi életüket, mutogatják posztokban, hogy ők most (2 hónapig) mennyire szerelmesek, milyen boldogok. Ugyanez ha nyaralnak, minden lépésről posztolnak, vagy ha baba érkezik, új kocsi, telefon stb stb...
Nos arányaiban a bisex, meleg emberek között is ugyanannyi az ostoba hülye mint heteró társaik között, így a bisex dolgaikat is éppen ilyen bután élik meg, kezelik, adják mások tudtára stb....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!