Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért van az, hogy a biszexuál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a biszexuális férfiak többsége csak kalandot szeretne, kapcsolatot nem?

Figyelt kérdés
2018. okt. 14. 12:25
 1/5 anonim ***** válasza:
91%
Bocsi. De én kapcsolatot akarok, nem kalandot. Bár most épp lánnyokra hajtok. 😁 F
2018. okt. 14. 13:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Én biszexuális vagyok, éppenhogy kapcsolatot keresek, na nem egyuttélőset, hanem amolyan haverit....De sajnos semmi esély sincs rá, mert még a személyes találkozásig sem jutunk el.....Volt évekig egy biszex haverom, tökéletes volt vele minden. De mint minden jó, vége lett és úgy látszik, nincs esély újra :(
2018. okt. 14. 13:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Talán azért, mert a közvetlen és a tágabb környezetük előtt nem merik felvállalni, hogy a saját nemükhöz is vonzódnak. De ez csak egy tipp egy heterótól.
2018. okt. 14. 17:21
 4/5 anonim ***** válasza:

Mármint egy másik férfival?

Azért, mert egy nyílt kapcsolatot felvállalni egy másik pasival elég merész, rengeteg társadalmi normát felrúg, sok potenciális konfliktusforrás van benne.

Ezért sok biszex férfi inkább nő mellett, vagy teljesen kapcsolaton kívül szívesen szexel más férfiakkal, de többet nem.

2018. okt. 16. 17:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Társadalmi sztereotípiák miatt, és ezáltal senki se szeretne hazugságban, kettős életet élni.
2018. okt. 27. 04:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!