Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mikor lett ilyen népszerű meg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor lett ilyen népszerű meg divat ha valaki biszexuális? Miért büszkélkednek ezzel az emberek?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre hogy nagyon sok fiatal büszke arra hogy biszexuális vagy meleg. Nem tudom ebből hány teszi divatból de kezd nagyon unalmas lenni hogy már mindenhol ez van. Természetesen ha ezt valaki szóvá teszi akkor egyből homofób, nyílván most én is az lettem :D na de tényleg szerintem szánalmas hogy valaki erre büszke és ki is írkálja közösségi oldalakra (gondolok itt most pl a tumblr-re, ott nagy divat)

2018. okt. 23. 15:00
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
Pride
2018. okt. 23. 15:55
 12/35 anonim ***** válasza:
67%
Honnan tudod mi megy a prideon? Talán arra élsz és az ablakból látod? Vagy ha részt vettél rajta mit láttál ami megbotránkoztatta a heteróságodat?
2018. okt. 23. 16:00
 13/35 A kérdező kommentje:
Már maga az ötlet egy nagy baromság. Pont nem azt érik el vele a melegek amit szeretnének, csak megutáltatják magukat.
2018. okt. 23. 16:02
 14/35 A kérdező kommentje:
És nem a heteróságomat bántja te idióta :D sok NORMÁLIS melegtől hallottam már hogy a prideot baromságnak nevezte.
2018. okt. 23. 16:03
 15/35 anonim ***** válasza:
81%
Ez mem divat te idióta
2018. okt. 23. 16:12
 16/35 anonim ***** válasza:
92%

"szerintem szánalmas hogy valaki erre büszke"

Tehát te azt akarod, hogy ezt szégyelje, és el ne mondja senkinek?

Remélem, nem ismerlek személyesen.

2018. okt. 23. 16:14
 17/35 anonim ***** válasza:
76%
Nézd kérdező itt te vagy a fő idióta milyen alapon járod le aki egy kis értelmet tanítana neked. Aha szóval a priedon sem jártál csak vagdalkozol. Szerintem is szégyenteljes hogy az lmbtq embereknek nincs meg a joga a házassághoz, gyerekneveléshez amihez egy normális heteró embernek joga van. Az meg külön dicséretes hogy divatból, meg választásból vagyunk az azonos nem párunkkal, és ha végigmegyünk kézen fogva az utcán valamelyik hozzád hasonló beszól, vagy beleköt az ilyen emberekbe. Meg amikor divatból kirúgnak a munkahelyünkről az is überdivatos.
2018. okt. 23. 16:19
 18/35 A kérdező kommentje:

16-os. Én is remélem hogy nem ismerjük egymást.

17-es. Te sem tudsz szöveget értelmezni. Pont ezt mondtam hogy semmi bajom a melegekkel, akik kézenfogva végigsétálnak az utcán vagy váltanak egy csókot. Házasodjanak, vállaljanak gyereket. De akik nem melegek ne legyen csak azért azok mert divat

2018. okt. 23. 16:34
 19/35 A kérdező kommentje:
Most komolyan, mit nem értetek? :D
2018. okt. 23. 16:35
 20/35 anonim ***** válasza:
89%

Divatból nem lesz senki biszex.

Miért lenne szánalmas az, ha valaki büszke arra, ami?

Én inkább azt tartom szánalmasnak, ha valaki mások életével van elfoglalva, és képtelen elfogadni, ha valaki más.

Nincs saját életed?

2018. okt. 23. 16:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!