Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszexek nektek volt olyan hogy évekig csak az egyik nem érdekelt?
Szóval már pár éve csak a velem azonos neműek érdekelnek. Szerintetek fog ez még változni vagy megmaradok így?
18 éves vagyok.
F/58
Engem csak a lányok-nők vonzanak és izgatnak, csak őket kívánom.
Fiút néha szopatni szoktam a helyzet különlegessége miatt. De ha szeretné, akkor a kezemmel csúcsra juttatom.
Érzelmileg csak a nők izgatnak. Szexuálisan változó intenzítással mindkét nemhez vonzódom. De sok biszex érzelmileg és szexuálisan is hol az egyik, hol a másik nemhez vonzódik.
18 évesen természetes, hogy keresed még a helyed a szexualitás világában. Még változhat, hogy téged most a saját nemed izgat jobban, ezért nem kell aggódnod. De ha nem változna se lesz tragédia. Sokan vannak, akik csak a saját nemükhöz tudnak vonzódni, és élnek boldog párkapcsolatban.
En panszex vagyok, de egy eve csak lanyok tetszenek:D
(19L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!