Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszexek tulajdonképpen mi ez a biszexualitás?
Figyelt kérdés
Valaki magyarázza már el. Ti egyáltalán boldogok tudtok lenni az egyik nemmel vagy mindig vágytok a másikra?2018. szept. 29. 07:52
1/7 anonim válasza:
Tulajdonképpen csak annyi, hogy mindkét nemmel tudunk, és szeretünk szexelni. Van aki romantikus kapcsolatot is tud kialakítani a saját nemével. Sokan, ha párkapcsolatban élnek valamelyik nemmel, hűségesek a párjukhoz, mert a biszexualitás nem azonos a hűtlenséggel.
2/7 A kérdező kommentje:
Olvastam itt ilyen időszakokról. Mi történik akkor, ha a váltás során kapcsolatod van?
2018. szept. 29. 08:14
3/7 anonim válasza:
Èn ìrtam ki azt a kèrdèst. Ha szerelmes vagyok a pàromba akkor nincs vàltàs. Ha nem vagyok szerelmes akkor nem azèrt van mert a màsik nemre vàgyom hanem mert nem illūnk össze a pàrommal.
4/7 A kérdező kommentje:
És mi van akkor ha a szerelem szeretetté alakul? Mert bizonyos idő után ez lesz. És honnan lehet tudni hogyha a párom aki biszex nem kívánja meg pár év után hogy mással legyen? Vagy nem tart fent párhuzamos kapcsolatot? Mert egy nő nem adhatja meg azt amit egy férfi, meg fordítva sem. Fórumokon állandóan ezt írják, hogy titokban csalják a párjukat.
2018. szept. 29. 10:28
5/7 anonim válasza:
Én biszex vagyok - de csajokkal csak a szex (meg a barátság) része érdekel és izgat, szerelem kizárt.
6/7 anonim válasza:
szerelmes csak pasiba lennék, de azért szexelek csajjal is ha úgy adódik.
23/N
7/7 anonim válasza:
Én biszex nő vagyok. Nem csak testi de érzelmi alapon is vonzódom mind2 nemhez. 5 éve élek együtt (6 éve vagyunk eggyütt) a férfi párommal. Én speciel pláne ennyi év után vágynék a másik nemre is. De kifogtam azt a ritka pasit, aki nem akar hármasozni egy másik nővel, sem végignézni ahogy eljátszadozom egy csajjal. Szal mit teszek cserébe? SEMMIT! Szeretem a párom, a szerelem már rég átalakult de hűséges vagyok hozzá és nem csalnám meg. Ugyanis én (és ő is) ezt ugyan úgy megcsalásnak tekintjük, hogyha a háta mögött kavarnék egy csajjal. Azért mert valaki biszex nem jelenti azt, hogy hűtlen. Ahogy hetero párok közt is rengetegen megcsalják egymást pláne az idő múlásával amikor már nem olyan izgi és új a szex. Van aki hajlamos erre van aki nem szexualitástól függetlenül. Persze ha a párom egyszer azzal állítana be, hogy hármasozzunk, nem utasítanám vissza, de mivel tudom, hogy ez neki nem szimpi, így még csak nem is nyúzom ezzel és nem emlegetem neki. Örülök hogy találtam valakit, aki minden téren boldoggá tesz, és nem lesz kevesebb, vagy rosszabb az életem ha már csak vele szeretkezhetek, sőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!