Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan családos anyuka aki régota fantazial rola, hogy lanyt nyaljon, de nem mert lépni a csaladja vagy egyeb dolgok miatt?
Amennyiben ferjnél van, akkor ez ugyanugy megcsalas lenne, mintha egy másik férfi farkára vágyna a férje mellett!
Amennyiben nincs férje vagy már csak a gyerekek miatt vannak együtt, s eleg "szabad" eletet elnek, akkor szerintem semmi akadálya, hogy kiprobalja.
Itt nem lehet olyat kérni, h “hülye beszólások nélkül”. :D
Nálunk a férjem sokáig úgy gondolta, h lánnyal is megcsalás - sztem nem. Most már megbarátkozott a gondolattal, h legyen egy “családi barátnő”, akivel néha csak én, néha hármasban játszunk - de ehhez nehéz jófej csajt találni. :)
Előtte meg jópasi38.
Most komolyan itt éled ki a beteg vágyaidat? Másszál már ki a monitor mögül, ha valamit akarsz, akkor emberekkel ismerkedj...
#5 vagyok, ezt a választ kaptam privátba.
"f***nak kommentelsz es foglalkozol masokkal?idiota"
F***nak raksz ki különböző profilokról hülye kérdéseket ugyanabban a témában. Nem foglalkozok másokkal, válaszolok a kérdésekre, azért van az oldal. És igen aki ilyen nyomorék mint te azt meg "leleplezem". Idióta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!