Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » A kpopper lányok között miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kpopper lányok között miért olyan sok a biszex?

Figyelt kérdés

Az elmúlt 4 évben rengeteg kpopper lánnyal megismerkedtem és túlzás nélkül állítom, a többség biszex volt. Vagy csak maszkulin, de akadt transz is. A közvetlen környezetemben a kpopper lányok közül egy heterót se ismertem.

A koreaiakra nem lehet ezt fogni, mert Korea nyíltan homofób és az imádott idolok is a nőies rajongókat szeretik (célzok itt a maszkulin fanok mikéntjére).

Akkor mi lehet ennek az oka? Valami pszichológiai dolog lehet, amire még nem jöttem rá?

2018. júl. 18. 21:42
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
6%
A kpopper megint valami aberrált szó a fingásra?
2018. júl. 18. 23:05
 2/15 A kérdező kommentje:
A koreai pop zenék rajongóit hívják kpoppernek.
2018. júl. 19. 02:12
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
#1 b+ leesett amit irtal .. 😂😂😂😂 20/F/bi
2018. júl. 19. 05:35
 4/15 anonim válasza:
100%

Én hetero kpoper vagyok!🙋

Közvetlen környezetemben MINDENKI hetero.

Talán csak félreérted. Vagy ezt mibol állapitottad meg?

Ui: ha egy csaj éppen egy csajcsapatrol aradozik és közli h valamelyiket feleségül veszi az nem erre utal. Ez csak egy elstállt rajongás. Ill ha a fiucsapat tagjai a poén kedvéért nőlnek öltöznek és az illető "a női változatukról" almodozik az sem erre utal

2018. júl. 19. 06:35
 5/15 anonim válasza:
16/L ez lemaradt
2018. júl. 19. 06:39
 6/15 anonim ***** válasza:
"Közvetlen környezetemben MINDENKI hetero." Ha ebbe a hels is beletartozik ahol élsz akkor nem olyan biztos az. Van aki titokban tartja
2018. júl. 19. 12:35
 7/15 anonim ***** válasza:
Hely*
2018. júl. 19. 12:35
 8/15 anonim ***** válasza:
Ki hívja így őket? Hogy kell ezt kiejteni?
2018. júl. 19. 15:29
 9/15 A kérdező kommentje:
#4-es: onnan tudom, hogy mondták... Nyilván a párkapcsolati téma kapcsán osztják meg ezt egymással az emberek, amit mi lányok szeretünk alaposan kibeszélni. Vagy például mikor közösen elmentem néhányukkal egy szórakozóhelyre és ott jött fel a téma.
2018. júl. 19. 22:39
 10/15 anonim ***** válasza:
Én saját magammal együtt három biszex kpoppert ismerek, pedig kb 15 személlyel beszélek személyesbb témákról.
2018. júl. 21. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!