Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kpopper lányok között miért olyan sok a biszex?
Az elmúlt 4 évben rengeteg kpopper lánnyal megismerkedtem és túlzás nélkül állítom, a többség biszex volt. Vagy csak maszkulin, de akadt transz is. A közvetlen környezetemben a kpopper lányok közül egy heterót se ismertem.
A koreaiakra nem lehet ezt fogni, mert Korea nyíltan homofób és az imádott idolok is a nőies rajongókat szeretik (célzok itt a maszkulin fanok mikéntjére).
Akkor mi lehet ennek az oka? Valami pszichológiai dolog lehet, amire még nem jöttem rá?
Én hetero kpoper vagyok!🙋
Közvetlen környezetemben MINDENKI hetero.
Talán csak félreérted. Vagy ezt mibol állapitottad meg?
Ui: ha egy csaj éppen egy csajcsapatrol aradozik és közli h valamelyiket feleségül veszi az nem erre utal. Ez csak egy elstállt rajongás. Ill ha a fiucsapat tagjai a poén kedvéért nőlnek öltöznek és az illető "a női változatukról" almodozik az sem erre utal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!