Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Testre a lanyok izgatnak, de, ha valasztani kene akkor a szexben a noi szerepre szavaznek, ilyen letezik?
Figyelt kérdés
Tehat a fiuk nem izgatnak es nemis tetszenek, a lanyokba pedig tudok szerelmes lenni es fel is izgat a latvanyuk, nem is kicsit, de nem vonz, h bedugjam egy lyukba. semmi erdekeset nem latok benne. viszont arra, h peldalul egy lany felcsatolhatossal... az tetszik, tehat azt tudom csak szexneknertekelni, ha nekem teszik be, ha en teszem be az semmi izgalmat nem volt kinbelolem. de a ferfi test meg mem vonz, hiaba probaltam, egyszeruen nem hoz lazba:/ most ez mi?2018. júl. 16. 18:03
2/6 A kérdező kommentje:
latom valakinek a kemia a kedvenc targya. :D
2018. júl. 16. 19:04
3/6 anonim válasza:
Én is így vagyok, ha gondolod írj privátot.
4/6 anonim válasza:
Létezik, te vagy rá az élő példa.
Nem kell felcimkézni hogy mi ez, ha jól érzed magad így. Egy kérdés, az hogx a lány felcsatolhatóssal khm... az nem elégíti ki őt valószínűleg, tehát ezért ki is elégítenéd a lányt a te kielégülésed előtt és/vagy után? Ha igen akkor egy efféle vágyakkal megáldott lányhoz tökéletesen illenél az ágyban. Csak meg kell találni azt a lányt. :)
5/6 A kérdező kommentje:
hat en ki, de felek, h egy ido utan nyilvan szivesebben csinalnam azt, ami engem jobban izgat, ami meg a lanynak egy ido utan unalmas lenne.
2018. júl. 17. 13:47
6/6 anonim válasza:
Az, hogy egy fiú keféljen miért nem opció?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!