Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Jubileumi eltűnés férfi módra? .

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jubileumi eltűnés férfi módra? .

Figyelt kérdés
Június eleje óta próbálok megismerni egy normális és megbízható biszex havert, akivel jól érezhetném magam. Volt ilyen az életemben, öt évig már. Nos,röpke egy hónap alatt ma volt meg a 25. jubileumi eltűnés, illetve szépen mondva visszavonulás. Nem értem, miért szórakoznak a nős, vagy biszex férfiak,nem is a túl fiatalok, aztán eltűnnek.Ilyen gyávák? Én is élettársi kapcsolatban élek egy hölggyel, de férfi havert is szeretnék. Szóval, jobb eltűnni és kínlódni,mint elkezdeni és jól érezni magát ? Hogy lehet ennyi gyáva, és főleg hazug ember, aki szórakozik, ígérget, telefonon nagy a szája, aztán otthon remeg anyuci szoknyája szélén az unalmas kis életében ? Szerintetek miért van ez ?
2018. júl. 3. 19:15
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Van barátnős és mellette dugiban még fszt is akarsz szopni. Szerintem itt egyedül tr vagy a gerinctelen csicska. De lehet, hogy csak az én értékrendem rossz.

24 FBI

2018. júl. 4. 12:20
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Az előzőnek igaza van. Azért, ha már az FBI is ide ír, akkor elgondolkodhatnál ezen...
2018. júl. 5. 14:52
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Teee, figyejjjj!

Nekem is van élettársam, egy aranyos hölgy személyében. Én is szeretem, ha egy másik férfi farka a számban, fenekemben üríti ki a tartalmát, és ugyanezt fordítva is. De ettől még nem jut eszembe, hogy megcsaljam a páromat, akit szeretek. Jobb érzésű embereknél a biszexualitás nem egyenlő a hűtlenséggel!

2018. júl. 6. 05:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!