Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinál ilyet egy férfi? Miért tűnik el hetekre?
Figyelt kérdés
volt egy srác, pár hónapig találkozgattunk, semmi komoly, heti párszor, jól elvoltunk, a hangsúly a szexen volt inkább. aztán úgymond minden előzmény nélkül eltűnt pár hétre, majd megint elkezdett keresni, mintha semmi se történt volna. egyszerűen csak 'megunt' kicsit és akart egy kis pihenőt vagy talált valaki mást? én utóbbira gyanakodnék, de akkor meg miért keres megint engem? nem jött össze a másik csajjal vagy csak rájött, hogy velem jobb?
nem értem, miért csinálnak ilyet emberek, még ha nem is komoly dologról volt szó, nekem ez fura.
2016. dec. 16. 18:25
1/7 anonim válasza:
Valószínűleg van valakije, felesége szerintem.
2/7 LePeDő válasza:
Hát nekem a te helyzetedben mindegy lenne melyik, a lényeg h nem engem akar és akkor ott is hagynám a... Lehet h megunt, lehet csak vmi lelki baja volt, lehet mással csinálta addig... ez már olyan mindegy, de ha tudni akarod kérdezd meg mielőtt kidobod.
3/7 anonim válasza:
hát gondolom addig dugott mást aztán lehet az a csaj lelépett aztán megint jó voltál neki te is :D de nektek nőknek mért jó ez hogy ilyen riba_ncként használnak titeket?
4/7 anonim válasza:
Van sok csaj is aki ezt teszi...
5/7 anonim válasza:
Végül is ezért "éri meg" csak szexre tartani valakit...Mi lenne, ha komolyban gondolkodnál? Ja, hogy az már felelősséggel jár...:)
6/7 anonim válasza:
Valószínűleg van valakije rajtad kívül, az is lehet nem is csak egy másik. Ha pedig nem így van, akkor a srác egyszerűen csak egy elkényeztetett tahó selyemfiú.
7/7 anonim válasza:
Ha nem találsz jobbat, kavarj vele míg akarsz, de sok jóra ne számíts! Vedd lazán, és keresd az igazit!
(F60)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!