Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vettem az észre eddig hogy itt gyakorin minden férfi baromi jo lehet az ágyban?
Figyelt kérdés
Nagyon sok pasival találkoztam akik rosszak voltak a szexben itt viszont minden pasi nagyon jól tolja lehet rossz helyen kerestem eddig XD2016. dec. 15. 17:03
1/8 anonim válasza:
itt minden pasi annak adja magát, hogy nagyon jó , és azért nem volt még a lánynak orgazmusa, mert nem vele csinálta, meg mindnek nagy farka van xddddddddd nevetségesnek találom őket
2/8 anonim válasza:
Nem csak h..lyèk járnak azèrt ide
3/8 anonim válasza:
Hááááát én holt átleg vagyok minden téren nekem a pénztárcám miatt ahtalmas a farkam :D na a viccet félretéve én sem értem :D nekem nincs pl bajom az átlagos méretemmel azzal sem hogy néha nem tudom kielégíteni a barátnőm ez is benne van szeritnem egy kapcsolatban na de nem ányok ki akarna ezek után velem lefeküdni :D
4/8 anonim válasza:
én bevállallak ha küldesz privátba képet:D
5/8 anonim válasza:
Én nem nagyzolni akarok, távol álljon tőlem, de nekem az eddigi barátnőim nem panaszkodtak. Én viszont tudnék felsorolni néhány dolgot, amit a lányok nagyon félreértelmeztek sajnos. De nekem a GYK-s átlaggal ellentétben nincs 20 centis farkam... Annak nem sok értelmét látom, hogy valaki itt hazudja le a csillagokat is, hiszen név nélkül megy az egész, semmi haszna nem volna.
24f
6/8 anonim válasza:
Figyelj, én csak szócső vagyok, rólam ezt mondták, amiket eddig visszahallottam. Magamról sosem állítom ezt. Tudod ez olyan, akkor a hiteles, ha más mondja. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!