Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Bűntudat és idegesség leküzdésére valami praktika? Bővebben lent.
Sziasztok!
24 éves srác vagyok és egyre jobban elfogadom azt, hogy alapvetően biszexális. Több lánnyal is volt hosszú kapcsolatom ezelőtt és alapvetően továbbra is izgatnak a nők, de tagadhatatlanul vágyom srácokra is időközönként.
Hónapokkal ezelőtt erőt vettem magamon és találkoztam egy sráccal hogy kiéljem ezen vágyaim, és igazából pár alkalom alatt mindent kipróbáltam amit szerettem volna, de leesett hogy alapvetően nem ő volt az én esetem és mást szeretnék. Élveztem amúgy a dolgokat, de találkozók előtt kb 180-as pulzus-remegés állapotba kerültem, utána pedig iszonyatos bűntudat és megvetés alkult ki magam iránt. Csak alkohollal tudtam magam elengedni a talik során. Ha már ott voltam és történt ez az onnantól ment a dolog.. :)
Most ott tartok, hogy keresek egy srácot aki tényleg az esetem és talán találtam is egyet. Nagyon túl akarok esni ezen a "lelki holtponton". szeretném elengedni magam és megélni a dolgokat. Bármilyen tanács / ötlet attól aki már keresztül ment ezen?
Egyébként mindenem meg van, jól érzem magam a bőrömben, elég liberálisan lettem nevelve, sokrétű barátaim vannak stb stb, szóval nem látom az okát ennek a lappangó bűntudatnak.
Minden véleményt, tanácsot köszönök!
24/F
Természetes dolog, hogy az ismeretlen előtt izgulsz, felmegy a pulzusod. Voltál már lánnyal? Az első alkalommal akkor is izgultál, remegtél. Aztán el is múlott.
A szégyenérzet attól van, hogy a társadalmi családi, esetleg vallási elvárások nem ebbe az irányba mutatnak. Te is ebben nevelkedtél, akármilyen liberális nevelést is kaptál. Ez is elmúlik, ha sikerül elfogadnod önmagad.
Úgyhogy, első és legfontosabb, elfogadni önmagad. Ha ez megvan, és az elvárásokat is a kukába dobtad, a szégyenérzet is elmarad.
Szerintem senkinek nem ártasz ha egy fiúval is kiéled a vágyaidat. Az ókori görögöknél nagyra becsülték a féri-férfi szerelmet és boldogabb életetet éltek mint mi a gonosz, bosszúálló Jahve uralma alatt akinek igy is úgyis bűnösők vagyunk.
Nem kell olyan isten akinek bűnös aki él.
#1es, ez másfajta stressz mint egy lánnyal volt. ott inkább egy másfajta izgalom van/volt ott kicsit meg akarok mindig felelni, pozitív értelemben. de az nem jár ilyen tünetekkel és nincs utána sem rossz érzés.
egyszerű ezekkel a világnézeti dolgokkal dobálózni, én tényleg nagyon elfogadó vagyok vannak meleg barátaim stb. de mégsem tudtam még leküzdeni ezt magammal szemben, ez ebben a nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!