Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eddig a férfiakkal nem jött össze semmi, most a nőkkel. Az egyedüllét a sorsom?
Nem annyira rég történt a felismerés nálam, hogy a nők (is) érdekelnek. Illetve, azóta inkább ők. De hát így sem jutottam előrébb, nem volt még párkapcsolatom. Hol próbálkozzak még?? 😅😅
Egyébiránt én nő vagyok...
Nem az a kérdés, hogy "hol próbálkozz még". Biztos kapsz majd olyan választ amiben lesz valamilyen konkrét hely ahol nőkkel ismerkedhetsz, de a leszbikus nők nagyon ritkán és nehezen jönnek össze biszexuális nőkkel, ez sajnos nem igazán működik. A biszex nők pedig általában nem egyedülállóak, bár van köztük olyan aki nem harmadikat keres, hanem a párjától függetlenül egy nőt akivel időnként kiélhetni magát.
Én sokkal inkább arra feküdnék rá, hogy vajon 22 éves korodig miért nem sikerült egy stabil és jó kapcsolatot kialakítanod. Nyilván megvan az oka és ezen nem fog segíteni akárhogy is próbálkozol. Valamit rosszul csinálsz vagy csak nagyon peches vagy.
Én azt gondolom ez az igazi kérdés...
Kérdezted, hogy hol próbálkozz még, de azt nem írtad, hogy hol próbálkoztál eddig. Vagy nemekre értetted? Mert, ha hihetünk a Tumblr közösségének, akkor abból 1,5millió van. :D
Komolyra fordítva a szót, azoknak az embereknek, akik AKARNAK kapcsolatot, azoknak szerintem a különböző bárok látogatása talán a legideálisabb. Moderált mennyiségű alkohol könnyebben oldja a gátlásokat, nagyobb valószínűséggel megy oda hozzád valaki, vagy mész Te valakihez.
Arra viszont nincs recept, hogy milyen módon találkozhatsz olyan emberrel, akivel leélheted a hátralévő életedet.
Ne haragudjatok, hogy nem válaszolok a privátokra, de hamarosan törlöm a fiókom. Köszönöm a válaszokat!
Ui: Ebben a kategóriában kezdtem az itteni pályafutásomat, itt is fejezem be :)
Ismerkedj meg velem. :)
Férfi vagyok, de nem korlátoználak magamra, ha kívánnál még egy nőt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!