Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Egy biszex férfi szerethet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy biszex férfi szerethet annyira egy nőt hogy nem lép félre férfiakkal?

Figyelt kérdés
A párom 41/f biszex, hűséges típus. Én szeretem és elfogadtam így. De bennem van az aggodalom hogy esetleg félrelép. Aki biszex milyen tanácsot adna?
2018. márc. 7. 16:10
 1/9 anonim ***** válasza:
97%

Egy heteró férfi szerethet annyira egy nőt,hogy nem lép félre más nőkkel?

Orientációtól független,hogy ki mennyire hűséges.

2018. márc. 7. 16:14
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Én személy szerint egyik barátnőmet sem csaltam meg fiúval sem meg lánnyal sem.

Sok férfinak aki biszex fiúk csak akkor kellenek ha épp nincs más, vagy nővel épp nem alakul semmi :)

2018. márc. 7. 21:26
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze, ahogy egy hetero férfi is léphet félre.
2018. márc. 8. 09:05
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy már leírták, a hűség nem attól függ, ki iránt vonzódik az illető. Soha nem értettem azokat, akik a biszexuális embereket hűtlen dögöknek tartják. Heterók között is van hűtlen biszexben is és homoszexuálisban is és fordítva.
2018. márc. 8. 09:57
 5/9 anonim ***** válasza:
A biszexualitás nem egyenlő a hűtlenséggel. Ez egyén függő, és nem szexuális beállítottságé!
2018. márc. 8. 11:46
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, szeretheti. Bízz meg benne. Nem tudom, mennyit beszélgettek/nem beszélgettek/tabu a téma, de ne azt érezze, hogy ezt el kell fojtania, el kell kendőznie. Abból jó sose jön ki. 44/f
2018. márc. 8. 13:45
 7/9 anonim ***** válasza:
56%
Attol hogy valaki biszex nem valószínű hogy félre lép de rohadtul szenved.Azt értem hogy szereted de hogy elfogadtad és aggódsz hogy félre lép akkor végül is mit fogadtál el a biszexualitásában?
2018. márc. 8. 18:57
 8/9 anonim ***** válasza:
64%

Az utolsó megállapítás lesz a nyerő.

Jómagam is bi vagyok legalább is egyre több jel utal rá és most van is gond hogy balra, vagy jobbra...

Sztem ha valaki bi az azért van mert mindkét nemhez vonzódik. Ilyenkor az lenne a normális, ha a bi partner időnként kielégülhetne a saját nemével is. Tök mind1 hogy pasiról vagy csajról van szó. De csak eggyel, nincs tehát olyan hogy cserélgeti.

Nekem ha bi csajom lenne nem aggódnék különösebben miatta ha egy másik csajhoz is jár, cserébe elvárom hogy csak egy csajjal kavarjon mellettem. Én se cserélgetném mellette a pasi partnereket, egy lehet és kész.

Szóval elég bonyolult dolog ez, de én úgy gondolom hogy egy bi kapcsolat így kellene hogy működjön.

2018. márc. 12. 13:27
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen.

Nem az orientáció kérdése a hűség.

Igen, gyakran azzal szoktak érvelni, hogy ha hűséges, akkor "nem kap meg mindent". Nos, általában egy heteroszexuális kapcsolatban is vannak kompromisszumok. Mondjuk van, aki vágyik az análra, a barátnője meg undorodik tőle. Vagy a szado-mazo szerepjátékokra. Vagy akármi másra, rengetegszer előfordul, hogy egy kapcsolatban nincs minden egyes vágyunk maradéktalanul kielégítve. De ez nem azt jelenti, hogy most mániákusan más felé kell kacsintgatni. Igen, vannak, akik megteszik, mert az, hogy tételesen minden elspriccelési módban részük legyen, az fontosabb, mint a másik érzelmei, de egy normális, hűséges, tisztességes embernél ez nem így működik. Oké, valamit nem kapok meg... de van még ezernyi más formája a kielégülésnek. Aki nem egy érzelmileg sekélyes lúzer, az nem fog emiatt félrelépni, legyen akár heteró, akár bi, akár homo.

2018. márc. 28. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!