Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 feletti nőktől kérdezem! Mit szólnátok, ha a párotok 15-20 év házasság után bejelentené, hogy férfiakkal is szexelne, vagy már szexel is?
Figyelt kérdés
2017. dec. 28. 01:07
1/8 anonim válasza:
Közölném, hogy akkor egészségére, mert velem többet már nem fog. Aztán ha ez megfelel neki, élhetünk tovább családként szex nélkül, és ahhoz jár dugni akihez akar. Ha nem tetszik neki, akkor meg benyújthatja a válási papírokat.
Ja, és elmennék STD szűrésre.
2/8 anonim válasza:
1.Megköszönném az őszinteségét.
2.Áldásomat adnám rá.
3.Másnap beadnám a válóperes iratokat(ezt akkor is, ha más nőkkel akarna dugni).
4.Ha már nem kezdő lenne, akkor meglátogatnám a nőgyógyászomat és a bőr és nemi beteg gondozót.
5.Élném tovább vígan az életemet nélküle.
Ezeket a valóságban is megtettem, amikor a volt férjem lebukott a sorozatos félrekefélésekkel, bár ő "csak" nőkkel dugott.
3/8 anonim válasza:
Nehéz kérdés. Ha sok pénzt hoz haza, akkor élnék vele tovább, és én mással, meg ö is mással szexelnénk. Ha eddig a legnagyobb elönye a szex volt, akkor elválnék.
4/8 anonim válasza:
15-20 év házasság után nálam egyszer-egyszer beleférne, de csak ha hármasban csináljuk, vagy nézhetem.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, ment mindenkinek a zöld.
2017. dec. 29. 01:26
7/8 anonim válasza:
Kedves 6-os, miért is vagyok homofób attól, ha házasságban(!) elvárom a hűséget? Ha azt jelentené be, hogy másik nővel szexelt, akkor is ugyanígy tennék.
8/8 anonim válasza:
Hagyd!A 74%-sal a jelek szerint mindent meglehet tenni.Valószínűleg erre gerjed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!