Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Észrevettétek már, hogy azok a biszexuális férfiak akik barátnő/feleség mellett szexelnek férfiakkal is rendre passzívak? Mitől van ez?
Nem vagyok jártas a témában de ha ez igaz, gondolom azért mert aktívnak lenni férfival vagy aktívnak lenni nővel között nincs akkora különbség mint aktívnak lenni nővel meg passzívnak lenni férfival.
Az erkölcsi részéhez meg no comment.
Talán mert otthon folyamatosan aktívak?
Az etika miatt meg ne aggódj,az ilyesmi általában a feleségek tudtával és engedélyével történik,mint nálunk is.
25/N
Én kapcsolatban nem igazán pasizok, de én pont a kivétel vagyok, mert aktív vagyok férfiakkal is.
Mondjuk ez simán lehet a "kivétel erősíti a szabályt". ;)
Én is aktív vagyok a férfiakkal is, mint az előző válaszoló. Mondjuk szopni szopok ha a másik igényli és szép farka van, de legtöbbször én szopatok és csak én vagyok aki dugja a másikat.
De megértem ha valaki tényleg azért passzív férfiakkal, mert másra vágyik.
Ezt azonnal megcáfolnám!
Van feleségem!
Nem vagyok passzív...
AKTÍV BI vagyok, aki imád szopni!
És leginkább fiatal fiúk társaságát keresem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!