Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Összejönnél olyan lánnyal,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnél olyan lánnyal, aki azt mondja hogy téged szeret, de a pasijàt nem akarja elhagyni?

Figyelt kérdés

A pasi eltartja és mindent megad neki anyagilag, azt mondja ezért van velem, de nem szereti. Én nagyon vonzódom a lànyhoz.

26/N

2018. jún. 1. 08:43
 1/7 A kérdező kommentje:
Egyedül sem nagyon szexel a pasival, mivel nem szereti. Meg nekem sem hiányzik szex közben egy málészájú pasi, már bocs, úgyhogy nem lesz hármas.
2018. jún. 1. 08:57
 2/7 anonim ***** válasza:
87%

Ha szimpatikus a nő, akkor èn összejönnék vele. Aztán ha csak jól érzitek agatokat egy ideig úgy is jó,ha egymásba szerettek úgyis elhagyja a pasit, és úgyi jó lesz. Én csaltam az akkori pasim majdnem egy évig a mostani barátnőmmel, aztán beleszerettem és elhagytam érte a barátom. Azóra, 2,5 éve is együtt vagyunk. Ja,és én sem feküdtem le az utolsó 8 hónapban a pasival,úgyhogy nyugodtan hihetsz neki szerintem.

25/L

2018. jún. 1. 09:06
 3/7 anonim ***** válasza:
88%
Senkivel sem jönnék össze, aki másokon élősködik, hazudik, átver, becsap. Milyen ember az ilyen? Legalja.
2018. jún. 1. 09:12
 4/7 A kérdező kommentje:

A biszexualitás szerinted azt jelenti,hogy mindegy milyen pasival, meg a hàrmasozást?

Szerinted azért biszexek a nők,hogy titeket szórakpztassanak?

Figyelemre méltó a kapcsolat kultúrád és a szociális érzékenységed öcsém.

2018. jún. 1. 09:15
 5/7 anonim ***** válasza:
97%

Tehát vonzódsz valakihez aki kihasznál egy másik embert, elsősorban anyagilag. Szerinted mennyire gerinctelen ez?

És itt jön a kérdés. Vajon a hapsija tudja, hogy te is a képben vagy? Ha igen, az még csak csak, de akkor is őt kihasználja. Ha nem tud rólad, akkor még át is veri veled, és akkor aztán tényleg érdemes elgondolkoznod, hogy milyen embert is szeretsz. Vajon téged, mikor csal meg, vagy ver át szemrebbenés nélkül?

Gondolkozz.

2018. jún. 1. 11:02
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem tud rólam, minek is tudna? Ez mondjuk hülyeség, ez az előítélet. 1.Kihasználni csak azt lehet,aki hagyja,2. Előtted is írták,és én is láttam olyat,aki az előző pàrjàt csalta a mostanival,de a mostanival már évek óta boldogok,megbecsülik egymást.
2018. jún. 1. 11:12
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Fura lenne elképzelni, hogy folyamatosan bujkálni kéne.
2018. jún. 2. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!