Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A biszexualitás manapság mennyire elfogadott? Ti mit gondoltok róluk, illetve elítélitek őket? Összejönnél egy biszex csajjal?
Van bennem egy megmagyarázhatatlan ellenérzet a dologgal kapcsolatban, de nem tartanám teljesen kizártnak.
Bár annyi biztos, hogy gyakran édeshármas miatt nyavalyognék.
Had idézzek magából a Bibliából:
Mózes elég jól részletezi mi az elfogadott és mi nem, nő-nő kapcsolatról itt említést sem tesz. Ez egy olyan dolog, ami már ősidők óta elfogadott.
Természetesen összejönnék biszex csajjal és örülnék is neki, hogy biszex.
Engem valamiért élből taszít, ha megtudom egy csajról ,hogy biszex, nemtom megmagyarázni, h miért, de egyébként az ilyen csajok eddig már akkor se jöttek be, amikor még nem tudtam ezt róluk, valahogy akkor is éreztem rajtuk, hogy valami nem oké.
Egyébként nem ítélem el őket, sőt van egy biszex csaj, akivel nagyon jó barátok vagyunk. Barátilag simán ellennék egy ilyen lánnyal, de kapcsolatba kizárt, hogy belemennék vele.
Én szeretem a biszex lányokat. Nyitottabbak, és általában "perverzebbek" is valamilyen szinten. Így nálam az plusz pont minden téren. :)
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!