Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Összezavarodtak a hormonjaim...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összezavarodtak a hormonjaim vagy mi van velem?

Figyelt kérdés
Terveztük a gyereket a párommal. Boldogok voltunk. Én biszex vagyok régen volt kapcsolatom nővel. Szégyellem amit csinálok de amióta terhes vagyok úgy érzem hogy inkább egy nővel szeretnék lenni, regisztráltam társkeresőre titokban. Szerintem el sem hinné amit csinálok. A terhességnek is az elején vagyok még két hónapos vagyok.Úgy érzem, hogy nem szeretem már a páromat. Mit csináljak? Nagyon kikészít ez az érzés. Ráadásul megismertem egy nőt és úgy érzem beleszerettem. Nem tudom hogy a terhesség hozta elő ennyire belőlem vagy mi történik velem?
2018. máj. 26. 11:34
 1/3 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem te valójában a nőkhöz vonzódsz inkább, csak eddig elnyomtad magadban.
2018. máj. 26. 11:38
 2/3 anonim ***** válasza:
78%

Mindig is a nőkhöh vonzódtál jobban,csak vagy társadalmi nyomás vagy a gyerek miatt elnyomtad. Előbb vagy utóbb úgyis kitört volna,az ilyesmit nem lehet örökre elfojtani. Talán tudat alatt megtetted a gyerek miatt és elhitetted magaddal is, hogy szereted a párod,boldog leszel így,de valójában csak babát szerettél volna.Most hogy az megvan a tudatalattid felszabadult,előjöttek az elfojtott érzések.

A nő,akit szeretsz tudja hogy terhes vagy?

2018. máj. 26. 18:16
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Igen, a terhességben a hormonális rendszered alapvetően átalakul és ez is lehet az oka a lelki viharaidnak.

Van, akinél eltűnik a vágy, van, aki hiperszexuális lesz a terhességtől - nálad lehet, hogy ez jött elő.

Legyél megfontolt, bármit is teszel!

2018. máj. 26. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!