Vajon csak a hormonjaim szórakoznak velem?
Párommal babát szeretnénk! A próbálkozások csak pár honapja vannak, szóval semmi keseredettseg nincs bennem ha meg nem fog összejönni! :) a lenyeg az lenne h kiderítsék pár dolgot tapasztalatok alapján...
... szerintem normális ciklusom van 28 napokkal, a következő mensim kb oktober 24-én kellene megjonnie, az ovum 8-9korul volt; egy héttel a menzi előtt kissé barnazni kezdtem (17-én) de csak olyan laza színnel (halvany barnás, sárgás színű, kissé olyan vizes, zseles átlaggal) aztán kissé besötétedett (száraz és barnás színű, ez 18-an) és a mai reggelen (19-én) csak 5-6 napra a mensi kezdetétől egy vercsepp landolt a WC papíron, de a bugyin semmi sem látszott. Gorcseim csak a reggeli kelesekkor voltak, napközben szinte nincsen, mellem ebben a pár napban fajt és érzékeny volt, ami a 19-ei napra el is múlt, színten ebben a pár napban iszonyatosan érzékeny voltam (mindenem sírtam). Inkább arra gyanakszok h a hormonjaim játszanak velem! De ebben sem vagyok biztos! És nem azért mert nem ismerem magam... :)
Bunkó válaszadók kíméljenek! Koszike köre is!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!