A hormonjaim szórakoznak velem?
Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok, és mostanában valamiért nagyon "szerelmes" típus lettem. Ha megtetszik egy fiú, valahogy olyan "elhagyottnak", magányosnak érzem magam. Persze van néhány barátom, nem sok, de ennyi pont elég is; de párokat látok az utcán, majd' megszakad a szívem. Persze tisztában vagyok azzal, hogy egy "kapcsolathoz" még borzasztó fiatal vagyok. Mégis, olyan magányosnak érzem magam. Ez csak a drágalátos hormonjaimnak köszönhető, vagy most végleg depresszióba zuhanok?2012. okt. 3. 22:41
1/1 anonim válasza:
Szia!
Abban a korban vagy, hogy a viselkedésed, indulataidat a hormonváltozások is befolyásolják. Persze ez nem azt jelenti hogy innentől kezdve mindent rálehet fogni a hormonokra. :)
Mindenképp nagyon fontos, hogy most fokozottan melletted álljanak a szüleid (remélem vannak).
Nem tudok semmit a családodról, vagy hogy milyen a viszonyod velük, így nehéz bármit is mondani, de ha vannak, mindenképpen ülj le velük (akár minden nap, vagy minden héten) és beszéljétek meg őszintén hogy most mit érzel, stb... Persze ehhez feltétel az, hogy a szüleid ebben partnerek legyenek, és támogassanak, megértsenek.
Remélem így lesz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!