Lehet, hogy terhes vagyok, vagy csak a hormonjaim szorakoznak?
Védekezés nélkül szoptatás alatt is teherbe lehet esni.
Lehet hogy a hormonjaid de ezt úgy tudod meg ha kb.egy hét múlva újra tesztelsz.
Szerintem csak a hormonok. Én szoptatás alatt a húsokra vagyok teljesen kiéhezve.
A ciklusom pedig még nem rendeződött fél év alatt se. 19 és 55 nap között minden van. :(
A megoldas nagyon egyszeru. Van meg tejed? Fejj le egy evokanalnyit, es gyujts ala egy gyertyaval, amig forrni kezd. Ha forraskor a tej osszeesik akkor terhes vagy. A terhes no teje ugyanis a baba szamara azonnal fogyaszthatatlanna valik amint az anya terhes lesz. A szervezet igy vedi az anya testet ami nem tudna egy terhesseget kihoradani, plusz egy masik gyermeket taplalni.
Szoval ha forraskor a tej osszemegy, ugyanugy mint a bolti tej ha megsavanyodott, terhes vagy. Ha nem, akkor nem vagy terhes. Ez sokkal megbizhatobb modszer, es nem kerul penzbe sem. :-D
Nem hulyeseg, a nagymamam tanitott ra akinek 7 gyereke volt. Es attol meg szoptathat, nem minden gyerek utasitja vissza a megsavanyodott tejet.
Probald ki.
Amugy meg miert irsz ki kerdest, ha egybol lehulyesegezel egy ertelmes valaszt?
Kedves Kerdezo!
Termeszetesen akkor irsz ki kerdest amikor akarsz, viszont ha valaki jo indulattal valaszol, es probal neked segiteni, hasznos tanacsot adni a sajat tapasztalataira tamaszkodva, akkor talan mashogyan is lehetne reagalni. Kulturaltan is lehet kozolni hogy nem ertesz vele egyet, nem hiszem hogy az barkinek problema lenne.
Egyebkent ez a veboldal azert jott letre, hogy a sajat tapasztalatainkat kicserelhessuk, es mindenki kulturaltan megoszthassa a szemelyes tapasztalatat, tudasat. Maskepp mi ertelme lenne, hiszen mindent infot meg lehet talalni a neten, nemde?
A leirtakhoz nekem sincs tobb hozzafuzni valom, segiteni akartam.
Szerintem tudod hogy senki nem lát beléd. Hihetetlen hogy valaki aki már szült, a neten kérdezze meg hogy terhesség vagy hormonok?!
Hát ki a rosseb tudja ezt neked megmondani? Ez is, az is lehet.
Teszt esetleg? Azzal jobban jársz, mint a netes tippelgetéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!