Lehetek terhes vagy a hormonok szórakoznak? Mellfeszülés és barna vérzés okai
Sziasztok!
2 hónappal ezelőtt sajnos kilyukadt a gumi, így másnap bevettem egy esemény utáni tablettát. Nekem nagyon pontos a mensim, de ez mindent felborított. A bőröm rosszabb lett, a kedvem, a hasam is görcsölt stb és nem is jön meg azóta sem pontosan.
2 héttel ezelőtt, mensi után 1 héttel azonban megint kilyukadt a gumi. Fogalmam sincs ez hogy lehet, viszont mivel brutál hormonadag van ebben, így nem vettem be megint. Azon a napon nem is voltam (elvileg) termékeny.
5 nap múlva kell megjönnie, tesztet még nem csináltam, mert azt írják, a következő mensi napjáig nem mond biztos eredményt.
Pár napja feszülnek a melleim (sosem tapasztaltam ilyet) és ma már barna vérzést is tapasztalok. Azt olvastam, ez lehet a terhesség jele is. Valóban van erre esély, vagy még a felborult hormonrendszerem tüneteit tapasztalom?
Valaki járt már így?
Nagyon izgulok most ezen... nem is tudom, hogy történhetett, normális márkát használunk, és úgy használjuk, ahogyan kell.
Köszönöm előre is a válaszokat!
Amíg a teszt nem mutat eredményt addig a tested sem produkál tüneteket, hiszen még nem történt meg a beágyazódás (tehát a tested sem tudja, hogy terhes vagy-e).
A hormonrendszered tuti felborult. Én 1x használtam esemény utánit, de vagy 4-5 hónap volt mire visszaállt minden a régibe.
A barna vizelet miatt viszont jó lenne ha elmennél orvoshoz, mert nagyon nem normális.
Köszi!
Igen, ebben a helyzetben ennek most jobban örülnék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!