Barnás vérzés. Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Barna vérzesem volt 6 napon át mensim előtt 13 nappal. Néha több néha kevesebb... 3éve menstruálok de soha nem pontos van hogy egy hetet is késik vagy hamarább jön meg, mindig máshogy. Átlagban tudom csak számolni kb mikor jöhet meg. Két éve élek szexuális életet a párommal, megszakításosan szoktuk csinálni elejétől kezdve. Már megkellett volna jönnie de késik három napja..vagy most az a barna vérzés volt a mensi vagy nem értem..segítség:(2016. okt. 17. 21:01
1/8 anonim válasza:
Ha nem védekeztek rendesen, akkor mindig fennáll a terhesség lehetősége. Tesztelj, úgy fogsz biztosabbat tudni.
Barnázás: előfordul, amikor kevés vér jön, mensi előtt-után (ritkán: helyette) vagy közti vérzésként. Biztosra nem lehet megmondani, ez most mi volt neked.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod:)
2016. okt. 19. 23:52
3/8 anonim válasza:
igen, de n i g g e r t fogsz szülni. nem baj?
4/8 A kérdező kommentje:
Azt hitted nagyon vicces vagy
Tévedtél
2016. okt. 22. 17:40
5/8 anonim válasza:
nem lehet, hogy csak bekakáltál?
7/8 A kérdező kommentje:
Ilyen degenerált embereknek a kommentjére nincs szükségem. Köszönöm!
Ui.: nem vagyok terhes
2016. nov. 13. 09:31
8/8 anonim válasza:
akkor a n i g g e rkérdés megoldva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!