Lehet, hogy terhes vagyok, vagy csak a hormonjaim szorakoznak?
Valoszinuleg nem tudsz olvasni, mert leirtamn hogy mi a helyzet. Olyanok valaszara vagyok leginkabb kivancsi, aki volt mar ilyen helyzetben.
Ugy latom, erre az oldalra sokan azert regisztralnak, hogy levezessek a stresszt.... Ez eleg szomoru!! Jarjatok el sportolni, vagy dugassatok meg magatokat es lehiggadtok, aztan majd nem irkaltok baromsagokat! Bar nev nelkul mindenki konnyen osztja itt az eszt!
A masik pedig, nem azt kertem, hogy allapitsa meg itt akarki, hogy terhes vagyok-e vagy sem. Az erdekelt, hogy MAS volt-e mar igy.
Csak itt a sok gyerek, meg a sok IQ betyar egybol osztja az eszt, mert ugye az interneten barmit lehet! :) De higgadjatok le, nem ratok vagyok kivancsi, hanem az ertelmes emberekre, a normalis anyukakra, akik tapasztaltak mar ilyet.
A fele, aki itt irkal az oldalon meg csak terhes sem volt egyszer sem, de jobban ert mindenhez, mint akinek mar van x gyereke....
13, 14, koszi a valaszokat! :)
Kivancsi leszek, nalam mi a helyzet.... Ha meg 1 darabig nem jon meg, csinalok egy tesztet. Az orvosom is ezt javasolta.
Ha nem vagyok terhes, akkor sem tragedia. Kesobb majd jon a kis teso, raerunk!! 😁 Csak az elso terhessegem tuneteihez sem tudom hasonlitani, mert ott hormon tablettat szedtem, igy ahhoz felesleges hasonlitani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!