Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hülyéskednek a hormonjaim?...

Hülyéskednek a hormonjaim? Aug.28-án volt az utolsó menstruációm első napja.

Figyelt kérdés

5 hónapja hagytam abba a fogamzásgátlót, azóta átlag 28-30 naposak a ciklusaim.

Majd\' 3 hetes késésnél voltam dokinál, akkor azt mondta, hogy nem lát semmit, lehet, hogy korán mentem, vagy nincs baba. Jövőhét végén kell visszamennem.

Már 2 menstruációm kimaradt, pattanások jöttek ki rajtam, érzek menstruációszerű tüneteket, bár nem pont olyanok, valahogy mások. Erre, most mintha megjött volna. Valami barna, nyúlós.

Akkor most mi van?

Lehet, hogy terhes vagyok, de az is lehet, hogy komoly hormonális problémáim vannak? Teljesen kétségbe vagyok esve, hogy mi van velem!!!

2008. okt. 27. 17:40
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Tesztet csináltál?A hüvelyi Uh jobb a hasinál.Ha van rá lehetőség csináltass azt.
2008. okt. 27. 18:22
 2/3 A kérdező kommentje:
Terhességi teszt 10 napkésés után negatív, hüvelyi uh-n sem látszott semmi. Most piros, nyálkás valami folyik belőlem.
2008. okt. 27. 20:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia!Velem is ez van,petefészek ciszta,a 10.nőgyógyász fedezte fel az éleslátásával az ügyeleten.Így jövő héten mehetek visza a másik dokihoz,hogy nézzen már jobban körül nálam.
2008. okt. 28. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!