Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezen már sohasem fogok túl lépni?
Sziasztok! 3 éve vagyok együtt a párommal, aki egy végtelenül kedves és türelmes férfi, velem együtt kiáll a nők jogaiért és a melegek jogaiért, elfogad a hibáimmal együtt, igyekszik minden tekintetben kielégíteni (mind érzelmileg, mind szexuálisan) és tiszta szívéből szeret engem. A gond nálam van...
Mindig is a nők vonzottak jobban, és sajnos ez azóta se változott hogy összejöttünk. Hiába telt el 3 év, a kapcsolatunk alatt végig ott volt és van bennem az a hiány, amit csak a nők tudnának kielégíteni. És itt nem csak a szexről van szó...
Az életemet csak nővel tudom elképzelni, szexuális értelemben is sokkal jobban vonzanak a nők...Mégis, a normális élet reményében összejöttem a párommal, és közben beleszerettem....De nem tudom elfelejteni a nőket, és ettől olyan szörnyetegnek érzem magam...Mintha becsapnám a páromat...
És nem tudom hogy szakítsak-e vele, vagy belemenne-e nyílt kapcsolatba (igazság szerint ezt nem igazán szeretném, annak a híve vagyok hogy egy kapcsolat két emberről szól...) szóval nem tudom mi lehetne erre a megoldás...
Dobjak el magamtól egy férfit aki lehetne akár az Igazi is? Hiszen olyan tökéletes...Mások irigykednek rám, mert a pasijuk megcsalja, vagy lenézi, vagy csak szimplán nem akar tenni a kapcsolatért...
24/N
Miért támad mindenki engem? xDDDD
Én megértettem a mondanivalód lényegét, de annyian beleszóltak már hogy elbizonytalanodtam, ne haragudj xd
És teljes mértékben egyetértek veled...
17es vagyok. Telefonról írtam és nem lapoztam vissza így mire odaértem már nem volt meg hogy előbújtál.
Most hogy több az infó, akkor két lehetőség maradt: együtt maradsz a pasiddal aki nagyon szeret, vagy keresel egy csajt aki nagyon szeret.
Más: ha mindig is a nők vonzottak, miért kezdtél bele hetero kapcsolatba? Ha tényleg úgy van hogy ő a lelkét is odaadja neked, gondolom tisztába vagy vele hogy te fogod valszeg alaposan összetörni egy szakítással.
Ámbátor még vagy 5-10évig vársz aztán úgy kihajít mint macskát a palánkon - egyes nézetek szerint. Ilyenkor problem solved van :D
Kérdező szerintem te egy értelmes és jólelkű nő lehetsz, de azt gondolom, nem vagy istenigazából szerelmes a srácba, maximum nagyon szereted és kötődsz hozzá. Én is azt hittem régen, hogy szerelmes vagyok fiúkba, mígnem jött egy nő, aki borított mindent, amit addig magamról hittem és onnantól biztos voltam benne, hogy igazából nem a férfiak érdekelnek és nő mellett szeretném az életem leélni.
Azt is gondolom, hogy nem kéne biztonsági játékot játszani és liánozni, magyarán addig nem engeded el a srácot, amíg nem találsz valaki mást /egy nőt/, mert mi van ha mégis a srác volt az "Igazi"... ha nem elégít ki sem érzelmileg, sem szexuálisan. Mert ugye te azt írod, hogy ő mindebben igyekszik, sőt szeret tiszta szívéből, de ez neked nem elég. Emiatt nem vagy szörnyeteg, csak szar érzés a homokból kihúzni a fejed, elfogadni, hogy neked nem erre van szükség és lefolytatni egy borzasztó kellemetlen beszélgetést. Na meg egy stabil pontot kitenni az életedből.
Elsősorban magadnak kéne megadni az esélyt a boldogságra, másodsorban meg neki is. Most gondold el, fordított esetben neked mennyire szarul esne, ah szíved-lelked kitennéd, a párod meg "hááát, jó-jó, végül is egész jó így ez", szóval inkább csak beletörődne, de közben másra vágyna? Ezt nem kéne olyannal megtenni, akit -elvileg- szeretsz, ha csak őszinte szeretettel is és nem szerelemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!