Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezen már sohasem fogok túl lépni?
Sziasztok! 3 éve vagyok együtt a párommal, aki egy végtelenül kedves és türelmes férfi, velem együtt kiáll a nők jogaiért és a melegek jogaiért, elfogad a hibáimmal együtt, igyekszik minden tekintetben kielégíteni (mind érzelmileg, mind szexuálisan) és tiszta szívéből szeret engem. A gond nálam van...
Mindig is a nők vonzottak jobban, és sajnos ez azóta se változott hogy összejöttünk. Hiába telt el 3 év, a kapcsolatunk alatt végig ott volt és van bennem az a hiány, amit csak a nők tudnának kielégíteni. És itt nem csak a szexről van szó...
Az életemet csak nővel tudom elképzelni, szexuális értelemben is sokkal jobban vonzanak a nők...Mégis, a normális élet reményében összejöttem a párommal, és közben beleszerettem....De nem tudom elfelejteni a nőket, és ettől olyan szörnyetegnek érzem magam...Mintha becsapnám a páromat...
És nem tudom hogy szakítsak-e vele, vagy belemenne-e nyílt kapcsolatba (igazság szerint ezt nem igazán szeretném, annak a híve vagyok hogy egy kapcsolat két emberről szól...) szóval nem tudom mi lehetne erre a megoldás...
Dobjak el magamtól egy férfit aki lehetne akár az Igazi is? Hiszen olyan tökéletes...Mások irigykednek rám, mert a pasijuk megcsalja, vagy lenézi, vagy csak szimplán nem akar tenni a kapcsolatért...
24/N
Szia.
Tudod ha már kételkedsz ha már nem érzed magad teljesnek mellette akkor már régen rossz. Szereted, de ha úgy érzed, hogy nem ő az igazi miért tartod ezt a kapcsolatot fenn? Leírod hogy hiányzik valami amit ő nem tud megadni. Ez szinte biztos, hogy később se fog változni.
Mindig légy őszinte leginkább magadhoz, ha úgy érzed, hogy váltani kell akkor ne habozz. Csak azért ne tartsd fenn ezt az állapotot mert ez a kisebbik rossz. De ezt neked kell eldönteni. Bízz magadban.
Engem az nem nyugtat meg hogy más nők hogyan éreznek...Max akkor ha tudnak lépni ezügyben és tudnak segíteni hogy én is tudjam mit tegyek. (Ez elég kacifántos volt...)
Igazából attól félek, hogyha eldobom magamtól, akkor hiába szeretem jobban a nőket, nem fogok még egyszer olyan embert találni aki ennyire szeretne, ennyire törődne velem....
Ha a nőkre jobban vágysz,nővel képzeled az életed, qkkor mi a kérdés? Szakíts vele és majd jön egy nő, aki tényleg minden tekintetben kielégít.Miért ítélnéd magad örök boldogtalanságra és félboldogságra? Szerintem màr te is tudod hogy soha nem leszel boldog és ez nem lesz jó így, csak kényelmesebb így.
Amit tőle kapsz az nem kapcsolat,tök mindegy ha hazaköltözöl anyukádhoz,ő is ad neked törődést és lapos szeretet, és közben bármikor horogra akadhat a nagy Ő.
Hogy arról már ne is beszéljek hogy még alaposan pofára is eshetsz ha csak a barátod sekélyes törődésre alapozod az életed.
1.Létezik a "más mellett ébrestem,mint akihez mentem" jelenség. 3 év nem nagy idő egy kapcsolatban, hordhat álarcot és változhat is a jelleme. Mi fog hozzákötni,ha 10 év múlva csökken a törődése,meg a "tiszta" szerete? Mi van ha mint sok férj elkezd hanyagolni, elkezd kocsmázni,elkezdi a "befogod mert azt mondtam" temperamentumot,elkezd kényelmesedni?Most még teper érted, mert még nem vagy meg biztosan. De kifogott halat már nem etetnek a pasik. Mi lesz ha közömbös,durva lesz veled és nem fogja többé a véleményét a tiédhez szabni,hanem vagy a tiédet szabja az övéhez vagy elmomdja hogy ez van,ezt szeresd és kész?
2. Mi van ha néhány év múlva elhagy? Csak úgy,egy másik csajért?Persze most, még nem tudod elképzelni,de ha elkezd leülepedni a kapcsolat simán megtörténhet. 30-40 éves házasságok is febomlanak. Vagy mi lesz ha megcsal? Ezt soha nem tudja elképzelni a megcsalt fél addig míg meg nem tudja. Mi van ha 10-15 év múlva megcsal mondjuk egy fiatalabbal,aztán azt mondja egyszer botlás,bocsásd meg? Meg fogod bocsátani és méginkább boldogtalan,de még magányos is leszel, csakhogy ő kényelmesen legyen,tr meg szenvedj?
3.Pont az ilyen "jófiúk"szoktak a legsunyibbak lenni, ismerek olyat aki 25 évig a tenyerén hordozta a feleségét,és a gyerekeit,amikor műtötték a nőt éjjel-nappal a kórházban volt mellette,ellátta őt is a gyerekeket is stb. Aztán 25 év után rajta kapták egy megcsaláson és közömbösen rávágta hogy mindig is voltak mellette más nők.
Most nem akarom vádolni a pasidat,de tegyük fel,hogy 10 évig elnyomod a nők iránti vágyad csak azért mert ő kedves és törödik veled,közben bele is szeretsz egy nőbe de eltaszítod a kedvessége miatt, aztán kiderül,hogy a kedvessége végig hazugság,álca,átverés volt?Mit fog érezni?
4-vagy 5. Elárulom,hogy egy átlalagos, "közepesen törődő" nő is van ilyen gyengéd,törődő stb,pláne egy hosszú kapcsolatban, ahol komoly érzelmek vannak(ezt ugye 21 éves korodig nem igazán tapasztalhattad meg). De ez amit ő nyújt egy leszbikus kapcsolatban teljesen természetes,megszokott dolog.Ha meg megtalálod az igazi szerelmet ennél sokkal-sokkal többet fog adni.
Szóval gondolkozz el, hogy mit adsz fel miért, mert nem biztos hogy megéri.
Köszönöm a kielégítő választ!
Eléggé elgondolkodtatott...
Az én párom pont olyan jófiú mint amit leírtál, és ilyennek is képzelném el őt a kapcsolatunkban. Nehéz elképzelni és ijesztő belegondolni hogy akár még ő is lehet ilyen "mindig is voltak mellette más nők" fajta....:S
6-os, ez olyan gyönyörű volt.
Adott egy figyelmes pasi a kapcsolatban, és adott egy leszbi nő, aki vele él, és szereti is ( a maga módján ).
Erre mik a válaszaid? Hogy a pasi majd verni fogja, hogy megalázza, megcsalja, hogy otthagyja, hogy... stb. stb. stb.
Szóval egy férfi csak ilyen lehet szerinted? Ha így gondolod, akkor csak gratulálni tudok neked, és ha nő vagy, akkor sajnálni az összes pasit, aki kapcsolatba kerül veled.
35/N
Kérlek ne veszekedjetek...Nekem tetszett a válasza, kaptam egy hosszú és értelmes hozzászólást a problémámra.
Nem hinném hogy ilyennek gondolja a férfiakat alapból, nem is ez volt a mondandójának a lényege...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!