Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nagyon tisztességtelen lenne így?
Ha bisex vagy mitől lenne tisztegségtelen?
Nem tartoztok össze a pasival nem ígértél neki holtomiglan szerelmet 😀
A dolog nagyon egyszerű! Nem kell tudniuk egymásról. És végül azt válaszd, akivel jobban érzed magad. ,mindenki így csinálja, csak nem beszélünk róla.
Itt semmi rosszat nem teszel. Rosszat akkor tennél, ha évekig húzódna, és nem tudnál dönteni. De ez szerintem hamar el fog dőlni. Most meg kell tudni, melyikükkel érzed jól magad…
Addig próbáld ki, míg nem kötelezted el magad és ténylgesen együtt nem vagy a hapsival. Úgyis felemésztene a vágy és a tudat, hogy ha kihagyod a lányt. -szerintem.
Most még megteheted, elvégre nem tartozol elszámolással vele.
Egy perces videó Popper Pétertől:
https://www.youtube.com/watch?v=s5wzhLe4aaU
Természetesen tedd meg, és ne mond el a pasidnak :)
Ennek a terhét, ha van ilyen, neked kell "cipelned".
(Mert pld. engem nem terhel, ha félre lépek, sőt energetizál)
A nővel ismerkedtél meg előbb, de vélhetőleg a pasival szeretnéd leélni az életed. Még szabad vagy, nem kötötted magad senkihez, próbáld meg, hogy milyen az, ha nővel szexelsz. Tetszik? Nem tetszik? Eldöntheted!
Esetleg a szexen kívül valami más is megmozdult benned? Akkor válaszd a nőt, és élj vele boldogan. Ha nincsenek pillangók a hasadban, és érzelmileg a pasi vonz inkább, beszéld meg a nővel, hogy jó volt, de nem tudsz szerelmes lenni belé, és lépj tovább. Ezután akár álmaid férfijával is összejöhetsz, és vele élheted tovább az életed. Persze azért nem árt vele tisztázni, hogy néha kívánod a szexet nővel is, de azon kívül a nőktől mást nem szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!