Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tesznek nekem mindig tisztességtelen ajánlatokat?
Figyelt kérdés
Nők és Férfiak is egyaránt.Nagyon sok olyan ajánlatot kapok,amit nekem eszembe nem jutna felhozni egy idegennek.
Azt mondják hogy a személyiségem váltja ezt ki.Általában az emberek szeretnek a társaságomban lenni..na de Ennyire??
Szedj fel jó pár kiló felesleget és akkor a kutya se fog veled foglalkozni.
2016. febr. 29. 18:35
2/9 anonim válasza:
szerintem buta vagy már bocsi!! Majd eljön még az az idő mikor azt mondod bárcsak foglalkozna velem valaki!!!!!! Addig használd ezt ki még érdekelsz valakit.
2016. febr. 29. 19:27
3/9 A kérdező kommentje:
Hát ha az jó,hogy már 5-ször akartak gruppenre hívni.A 3-as szexnek az össze variációjára lett volna már lehetőségem.Egyszer egy lány megkért hogy dugjam meg egy felcsatolhatóssal,csak úgy a semmiből minden szó nélkül.(Már bocsánat az alpári megfogalmazásért.)A másik azt akarta csináljam neki análisan egy mű pénisszel,miközben csak 2-szer beszéltem vele.Átlagban 1-2-szer beszélek az emberekkel és ehhez hasonlókat váltok ki belőlük.És akkor még csak a gyengébb kéréseket mondtam el.
2016. febr. 29. 19:50
4/9 anonim válasza:
Ilyen jól nézel ki, vagy mi a szösz? Kép?
2016. febr. 29. 19:53
5/9 A kérdező kommentje:
Ha írsz privátot,talán küldök képet. :)
2016. febr. 29. 20:17
6/9 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy tudsz tenni ellene. Kezeld lazán a kérdést.
Nekem volt egy hasonló adottságokkal rendelkező ismerősöm. A hölgy egy jól karbantartott 30-as volt akkoriban. Több barátom is megjegyezte, hogy olyan érzése volt mintha kb. 5 perc beszélgetés után a hölgy simán rátérdelt volna a cipőjére...
Nála nem is tévedtek. Kölcsönös szimpátia esetén nem volt probléma neki az egyéjszakás kaland. Egyszerűen ilyen kisugárzása volt, élvezte az életet amíg lehet.
2016. febr. 29. 20:52
7/9 anonim válasza:
Probalj marcona flegma lenni es ne mosolyogjal?
En is igy teszek es senkinek sem vagyok szimpatikus,de viszont nyugtom van...
2016. febr. 29. 20:57
8/9 A kérdező kommentje:
Higyjétek el,megpróbáltam mindent.Volt mikor lazán vettem,de egy idő után már nem bírtam kezelni a helyzetet.Volt mikor iszonyat bunkó voltam mindenkivel,de ez is bejött nekik.Aztán próbáltam már azt is hogy visszafogott voltam,de ez sem vált be.Egyszerűen nem tudom,hogy mit kéne tennem.
2016. febr. 29. 23:43
9/9 anonim válasza:
Én is csak arra tudok gondolni, hogy a kinézeteddel lehet valami vonzó, vagy nem tudom. Láthatlak én is? Hátha tudok utána is mondani vmit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!