Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteró fiú vagyok, kaptam egy tisztességtelen ajánlatot egy idősebb vagyonos férfitól. Természetesen elutasítottam, de annyi pénzt ajánlott, amiből a fősulit majdnem fedezni tudom. Ki lehet bírni? Lehet eljátszani hogy élvezem?
Kicsi szív, ne add már ennyire könnyen magadat kérlek. Ennyit ér neked a büszkeséged? Egy főiskolát, amivel később, valószínűleg itt Magyarországon, csak kitörölheted a fenekedet? Létszíves, ne légy bugyuta. Nincs az a pénz amiért megérné ezt tenni.
25/N
Egyre több az ilyen kérdés...
Ezt lefordítva mintha meleg kitartott fiú akarnál lenni.
Nem bűn.
Miért természtes hogy elutasítod a gyakori kérdések nem az erkölcsrendészet, ha egyáltalán van ilyen?
Biztos, hogy ki lehet bírni, de ha már ki kell bírni, akkor abból nem sok élvezet lesz se neki se neked, és vissza fogja vonni az ajánlatát egy éjszaka után.
Előre kérd a lóvét ;)
Ez már annyiszor el volt itt sütve.:D Itt mindenki hetero és mindenki szex ajánlatot kap pasiktól.
A kérdésre nem igazán tudok válaszolni, mert én meleg vagyok és persze nekem jó pasival. De pénzért nem mennék bele egy idősebb pasival.
Egyébként szerintem ki lehetne bírni, én már szopattam csajt (tényleg csak szopattam), de egy idősebb kövérebb nővel biztos nem tudnék lefeküdni.:P
Én is meleg vagyok, a pasim vonzó és imádom.
Ha egy idősebb nővel kéne, nincs az az lóvé.
Ha magamtól kérdezném, meg hogy ki lehet e bírni, hát én nem bírnám ki nővel. Se vékonnyal, se kövérrel, se fiatallal, se öreggel.
"Létszíves"
Bírom, hogy mindig az ilyen tanulatlan suttyók szólják le a diplomásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!