Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják azt hogy egy nőnek jobb a szex nővel, meg jobb a kapcsolatuk mint egy férfinak a nővel amikor ez egyáltalán nem igaz?
Nézd szivem, ez nem leszbikusságtól függő dolog. Egyetértek a második válaszolóval, az én heteró barátnőim is mind azt mondják bárcsak leszbikusok lennének mert a pasik mekkora tahók....
Az a helyzet, hogy igyekezni kell kiszűrni a rossz embereket. Ez nem az ember nemétől meg szexuális hovatartozásától függ...
Nekem még sosem volt hisztis meg féltékeny barátnőm. És már ne haragudj, de mi a baj azzal hogy nem igényli az ujjazást? Ez olyan mint amikor egy pasi azért hisztizik mert egy nő nem tud elmenni hüvelyi úton...Erről miért a másik tehet? És miért zavarja a pasit? Annyiféle módszer van amivel ki lehet elégíteni a másikat...Nem értem ezen mit rugóznak egyesek...
Azért mert a nők 90%-ának jobb nővel függetlenül a te véleményedtől. Nekem mindem barátnőm és női ismerősöm panaszkodik hogy a pasikkal nem lehet boldogbak lenni,milyen jó nekem hogy biszex vagyok. És biszexként van tapasztalatom mindkét nemmel,így igazat tudok adni nekik,valóban jobb nekem a szex is és a kapcsolat is nővel mint pasival, sőt pasival egyiket sem igazán igénylem.Ez a hisztis barátnő meg tipikus hímsovén pasivélemény, én igazából egy hisztis nőt sem ismerek, maximum olyanokat akik sokkal érzékenyebbek az átlagnál,így több törődést,érzelmet igényelnek,amit a pasik nem tudnak megadni nekik. Én sokkal szívesebben lennék együtt egy érzékeny "hisztis" lánnyal,mint egy tapló,hűtlen,mellettem mások seggét stíröl pasival,aki minden megoldandó,érettséget kívánó problémát hisztivé minősít,és ha le van tudva a kötelező "hiszti" akkor jöhet a szex vagy elmegy prostizni...Akkor már inkább "lelkizek" egy "hisztis" lánnyal.
24/B/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!