Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szo-pnak a fiúk jobban, mint a lányok?
Természetesen a meleg fiúkról kérdezem, a hetrók valszeg sehogyan sem szopnak.
Persze mondják, hogy azért, mert nekik is van kukijuk és tudják, hogyan működik, de szerintem ez önmagában kevés.
Persze kérdés, hogy egyáltalán tényleg jobbak-e orálban a fiúk, de sokan állítják, hogy igen. Ti mit tapasztaltatok?
Abszolút nem értek hozzá, szóval ez csak egy megérzés. :D
De talán azért, mert úgy próbálják csinálni, ahogy saját maguknak is tetszik. Ők csak jobban tudják, hogy mi a jó, mint egy lány.
Látom, mindenki végigolvasta a kérdést: Pont azt mondom, hogy az az érv nekem kevésnek tűnik, hogy a fiúknak is van kukijuk, ezért tudják, hogy mit kell vele csinálni. Azt gondolom, hogy e mellé még kell valami. Erre leírja mindenki ugyanazt az érvet.
Engem az érdekel, hogy ezen kívül még mi lehetséges.
Arról pedig senki nem zeng legendákat, hogy a lányok jobban nyalnak, mint a fiúk. Logikus lenne, de még sincs erről sztori sehol, pedig a fiúk jobban szopásáról mindenhol beszélnek.
De ha egyszer mindenki szerint ez lehet az oka, akkor mi mást kéne még leírnunk? :D
Én nem tudok elképzelni más lehetséges okot.
Neked miért nem elég ez? Szerinted még mi lehet benne?
7-nél a pont. Ezt gondolom én is. Egy pasi csak akkor szo-p, ha szpni akar. Ha szereti a f@.szt. Egy lánnyal előfordulhat, hogy nem szereti a szerszámot, de mégis bekapya, mert a pasit lelkileg szereti, ezért jót akar neki. Egy pasi nem szo-p érzelemből. Én szeretem a párom, de nem ezért kényeztetem, hanem azért, mert én is élvezem. Élvezem a bret, még mélytorkosan is. Persze örülök, ha neki is jó, de csak azért nem tenném meg. Azért csinálom jól, mert nekem is élvezetet nyújt, ha jól csinálom. Az már csak hab a tortán hogy nekem is van és ezért tudom, hogy mi lehet jó a másiknak.
Nyalás ügyben nem vagyok kompetens, mert mert én sem vagyok nő és nem is voltam még lánnyal. De a fenti gondolatmenet miatt nekem nem evidens, hogy a lányok jobban nyalnak. Bár ki tudja. Ha egyik lány is érzelem központú meg a másik is, akkor éppen azért tudhatják jól kielégíteni egymást, amiért a két testiség orientált pasi egymást.
Viszont ha ez igaz, akkor a heterókkal jól kiszúrt az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!