Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha megtudnátok egy srácról, aki tetszik nektek, hogy szexelt már pasival, min akadnátok ki jobban, ha ő dugta a másik srácot vagy ha őt dugták?
Figyelt kérdés
2016. jan. 21. 00:14
1/7 anonim válasza:
engem ugyan nem zavarna, volt már passzív bi pasi párom
25L
3/7 LePeDő válasza:
Ha őt dugták meg az kicsit zavarna, mert félnék, hogy titkon még arra vágyna és azt tőlem biztosan nem kapná meg... Más miatt nem zavarna :D
4/7 anonim válasza:
Hm engem mindketdolog zavarna sajnos... Egyikkel sem tudnek megbirkozni
5/7 anonim válasza:
Elég szűk látókörű ember lehet, ha ilyesmin kiakad. Egyébként is hülyeség azzal foglalkozni egy kapcsolatban, hogy ki mit csinált az exével. Ehhez semmi köze.
6/7 anonim válasza:
Engem nem zavarna, ha most az enyém lenne a farka.
7/7 anonim válasza:
Engem egyik verzió sem zavarna különösebben, nem az én dolgom. Nyilván elvárom, hogy ő is így kezelje ezt. Sőt, ha úgy gondolná, én szívesen magamra öltenék egy felcsatolhatóst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!