Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Vannak olyan srácok akiket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan srácok akiket nem zavarna ha a barátnőjük időnként csajjal is lefekszik?

Figyelt kérdés
Sajnos időnként előjön hogy lánnyal is szeretnék lenn.23/l
2018. máj. 2. 09:45
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
76%

Ha titokban csinálja, az egyértelmű megcsalás!

De...!

Melyik férfi mondana nemet arra, hogy ha nem is minden alkalommal, de néha végignézhesse ahogy két nő kényezteti egymást? Na, ugye?

Tehát, ha a barátnőmnek igénye lenne arra, hogy egy másik lánnyal szexeljen, nem állnék útjába, hogyha én is tudok róla, feltétel lenne, hogy néha, ha hármas nem is lenne, végig nézhessem őket.

2018. máj. 2. 21:33
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

"Melyik férfi mondana nemet arra, hogy ha nem is minden alkalommal, de néha végignézhesse ahogy két nő kényezteti egymást? Na, ugye?"

Ne általánosíts! Habár én végig nézném, sok pasi van aki halál féltékeny és nem engedné, hogy a nő csak rá is nézzen egy másik nőre.

Az egész megcsalás dolog annyira relatív és egyénileg változik, nem tudod általánosítani. Ami neked tabu, az nekem lehet tök normális.

2018. máj. 3. 09:27
 23/31 anonim ***** válasza:
73%
Írd le az igazat és lepontoznak...köszi.
2018. máj. 3. 09:46
 24/31 anonim ***** válasza:
58%

Én nem értem mit nem értenek sokan azon hogy biszexuális!

Ha a párod nő és nőkkel is szexelne annak nagyon nem párhuzam az hogy te is más nőkkel tennéd!

Párhuzam akkor lenne ha te is biszexuális kalandba egy fickóval keverednél nem??

2018. máj. 3. 20:08
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
bvok szerintem te nem érted hogy az hogy biszexuális vagy nem jogosít fel arra hogy hűtlen is legyén. Ezt szintén biszexuálisként írom.
2018. máj. 3. 20:14
 26/31 anonim ***** válasza:
67%
Hogy jön ide a hűtlenség?
2018. máj. 3. 20:30
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom úgy hogy ha mással lefekszel úgy, függetlenül attól hogy nő vagy pasi és ez a párod engedélye nélkül történik akkor az megcsalás.
2018. máj. 3. 20:42
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
*...lefekszel, függetlenül...
2018. máj. 3. 20:42
 29/31 anonim ***** válasza:
84%

Ha párhuzamot vonunk akkor is biszexuális nem?

Persze bocs ha hetero ként nézzük akkor ez nem érthető...

2018. máj. 3. 20:50
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Biszex vagyok.
2018. máj. 3. 21:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!